Ereğli’de Bir Aile Sağlık Merkezi’nin Daha Açılışı Gerçekleşti

ANJİYO CİHAZI HASTANEYE GELDİ ANJİYO CİHAZI HASTANEYE GELDİ

Ereğli Belediyesi tarafından İlçe Sağlık Müdürlüğümüze tahsis edilen arsa üzerine hayırsever İş insanı Ömer Gözkara ve ailesi tarafından Üçgöz Mahallesi’nde yaptırılan Ereğli Saliha Gözkara Aile Sağlık Merkezi’nin açılışı gerçekleştirildi. Açılışa İlçe Kaymakam Vekili, Ereğli Belediye Başkanı, Konya İl Sağlık Müdürü, Ereğli İlçe Sağlık Müdürü, İlçe Emniyet Müdürü, İlçe Jandarma Komutanı, Siyasi Partilerin İlçe Başkanları, STK Başkanları, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

“YER TAHSİSLERİ İÇİN BELEDİYE BAŞKANIMIZ HÜSEYİN OPRUKÇU’YA TEŞEKKÜR EDERİM”

Açılışa katılan Konya İl Sağlık Müdürü Mehmet Koç: “Ereğli’nin sağlık sorunu kalmasın diye el birliğiyle koşturuyoruz. Aile Sağlık Merkezleri Ereğli’mize uygun bir şekilde dağıtılarak vatandaşımızın zorlanmayacağı yerlere planlandı. Bu planlamada bize en çok katkıyı sağlayan ve nereyi uygun gördüysek tahsisini yapan Belediye Başkanımız Hüseyin Oprukçu’ya teşekkür ederim.  Saliha Gözkara Aile Sağlık Merkezi Ereğli’mize hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

“EREĞLİ’MİZ ÇOK DAHA GÜZEL SAĞLIK HİZMETLERİNDEN İSTİFADE ETMEYE DEVAM ETSİN”

Açılışta kısa bir konuşma yapan Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu; “Sevgili hemşerilerimiz öncelikle hepinizi saygıyla selamlıyorum. Hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum, diliyorum. Saliha ablamızın adına yakışır bir aile sağlığı merkezi olmuş Ömer Bey'i tebrik ediyorum, hayırseverlerimizi tebrik ediyorum. Ereğli'de 20 civarında Belediyemize ait yeri sağlık hizmetlerinin daha sağlıklı olarak yürütülmesi bakımından İlçe Sağlık Müdürlüğümüze tahsis ettik, bu onur bu şeref hepimize yeter. Netice itibariyle insanımızın sağlık hizmetlerine çok hızlı bir şekilde ulaşması lazım, gönlümüz çok daha güzel şeyler arzu ediyordu ama pandemi süreci çok uzun sürdü. Bir de deprem felaketi, Allah beterinden saklasın yani beterin beteri var mı maalesef beterin beteri de var. Allah aziz milletimizi korusun tabi bu arada her gün akşam televizyonu açtığımızda Gazze’yi görüyoruz Gazze'de katledilen çocukları insanları görüyoruz vurulan hastaneleri görüyoruz yani lanet olsun diyor insan. Yani insanlığın bittiği, insanlığın konuşamadığı, tavır koyamadığı maalesef bir süreci daha dünya yaşıyor biz de maalesef görüyoruz bütün ölenlere Allah’tan rahmet diliyorum. Özkara ailesinin geçmişlerine rahmet diliyorum, Allah hayırlarını kabul etsin inşallah. Ereğli’miz çok daha güzel sağlık hizmetlerinden istifade etmeye devam etsin hepinizi saygıyla selamlıyor, hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi