HEMŞERİMİZ BAKAN BOLAT EREĞLİDE HEMŞERİMİZ BAKAN BOLAT EREĞLİDE

Ziyarete Ereğli Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Şahin ve Ali Fuat Yalçın, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Şafak Küçükşahin, Bolkar Şirket Müdürü Hüseyin Özkır, Danışmanlar Nihat Yazar ve Abdulkadir Çat katıldı. Ereğli Belediyesi heyetinin ziyaret amacı; yatırım, ekonomik ilişkiler, kültür ve eğitim alanlarında Zugdidi ve Ereğli işbirliğini teşvik etmek olarak belirtildi. Bu doğrultuda ziyaretlerine devam edecek heyet farklı yerleri ziyaret edecek.

Mamuka Tsotseria ziyaretlerinden dolayı Ereğli Belediyesi Heyeti’ne teşekkür ederek, İstanbul'daki terör olayından dolayı başsağlığı diledi.

Belediye Başkanı misafirlerine Zugdidi belediyesi hakkında genel bilgi vererek belediyenin öncelikleri hakkında detaylı bilgi verdi. Başkan Mamuka Tsotseria; altyapı, mülteciler, toplu taşıma, eğitim, çevre koruma, gençlik destinasyonları, Zugdidi turist potansiyeli, kültürel miras alanları, sosyal ve sağlık yönleri hakkında konuştu. Kalkınma için umut var olduklarını ifade eden Belediye Başkanı, Balneolojik Turizm’in geliştirilmesi yönündeki umutlarını, Saiki termal sularının önemini de vurguladı.

Editör: Haber Merkezi