SİNEMA KEYFİ BİTMİYOR

- Bu haber 73 kez okundu.

SİNEMA KEYFİ BİTMİYOR
banner15

Ereğli’de Sinema Keyfi Bitmiyor

Ereğli Belediyesi hemşerilerinin hoşça vakit geçirmeleri için bu akşam da sinemaseverlerle yedi yaşındaki kızı ile aynı zeka yaşına sahip bir babanın adalet arayışını konu edinen drama türündeki filmi Ereğlililerle buluşturdu.

SIRADA NEFES: VATAN SAĞOLSUN VAR 

Ereğli Belediyesi tarafından başlatılan ve büyük ilgi gören Açık Hava Sinema Günleri dün akşam da Ereğlileri dram filmi olan  “7. Koğuştaki Mucize“ ile buluşturdu. Hemşerilerinin aileleri ile birlikte güzel vakit geçirmesine olanak sağlamaya devam eden Başkan Oprukçu: “Düzenlediğimiz sanatsal etkinliklerde bir ve beraber olmaya devam ediyoruz. Yol, asfalt, kilitli parke, park ve temizlik gibi görevlerimizin yanında kültürel ve sanatsal projelere de önem veriyoruz. Bu kapsamda 7. Koğuştaki Mucize filmini sanatseverlerin beğenisine sunduk. İlgi gösteren siz kıymetli hemşerilerime sonsuz teşekkür ediyorum' dedi. Sıradaki sinema gösterimi ise Nefes: Vatan Sağolsun.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner10