Şeker Nakliyecileri Kooperatifi Yolu Asfaltlandı

Ereğli Belediyesi asfalt çalışmalarına Bahçeli Mahallesi ile devam etti. Birçok mahallede gerçekleştirilen sıcak asfalt çalışmalarıyla yollar daha konforlu ve güvenli hale geliyor. Bu doğrultuda Ereğli Şeker Nakliyecileri Kooperatifi çevresinde de çalışmalar tamamlandı.

- Bu haber 46 kez okundu.

Şeker Nakliyecileri Kooperatifi Yolu Asfaltlandı
banner15

Yolların asıl sahipleri olduğunu ifade eden Kooperatif Üyeleri, mutluluklarını dile getirerek Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu’ya Kooperatiflerine yapılan hizmetten dolayı teşekkürlerini ilettiler. S.S. Ereğli Şeker Nakliyecileri Kooperatifi Başkanı Kemal Taşkıran ise: “Yolumuzu dört dörtlük yaptığı için buradan Belediye Başkanımıza çok çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

BAŞKAN OPRUKÇU NAKLİYECİLERİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ

Göreve geldiği günden bu yana asfaltta, kilitli taşta rekor üstüne rekor kıran Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu kararlı bir şekilde hizmetlerine devam ediyor. Bir fazla hizmet noktasında tüm ekiplerle yoğun bir çalışma gerçekleştiriliyor. Asfalt çalışmalarına bundan sonraki süreçte de devam edeceklerini ve Ereğli’de ihtiyaçları çerçevesinde sorununu çözmedikleri yol kalmayacağını belirten Başkan Oprukçu: “Asfaltsız yol bırakmama kararlılığını ortaya koymaya devam ediyoruz. Şehrimizde her hemşerimize dokunmayı ve ihtiyaçları doğrultusunda destek olmayı sürdüreceğiz. Zor bir iş hayatı olan şoförlerimizi de bu doğrultuda desteklemek adına Kooperatiflerinin sıcak asfalt çalışmasını tamamlayarak yüzlerini güldürmek istedik, hayırlı olsun. Bundan sonraki süreçte de tüm hemşerilerimizin yanında olmaya, destek vermeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner10