PİR ÖMER VE HACI MÜTAHİR CUMHUR DİYOR PİR ÖMER VE HACI MÜTAHİR CUMHUR DİYOR

ÖZBUDAK; “ÇİFTÇİNİN SORUNUNU BİLİYORUZ, ÇÖZMEYE GELİYORUZ”
Ereğli Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkan Adayı Duran Özbudak, seçim çalışmaları kapsamında gerçekleştirdiği Hotamış ziyareti sırasında çiftçilerin dert yandığını ve sorunların hepsinden haberi olduğu çözmeye geldiklerini kaydetti. 
Ereğli Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkan Adayı Duran Özbudak, seçime sayılı günler kala mesaisini de attırdı. Mahalle mahalle gezerek çiftçiler ile buluşan Özbudak, Hotamış Mahallesi ziyaretinde çiftçilerin mevcut başkan ve yönetimden dolayı dert yandığını dile getirdi. 
Çiftçinin üretim yaparken zorlandığının altını çizen Özbudak; “Hotamış da çiftçi kalitesiz gübreden şikayetçi. Pancar söküm makinasını bu bölgede hiç görmedik, Pankobirlik'ten hiç küspe alamadık diyor. Çiftçinin bu sorunlarını biliyoruz ve hepsini çözmeye geliyoruz” dedi. 
“OYMALI VE BURGURLUK MAHALLERİ DE ÖZBUDAK’I BAĞRINA BASTI”
Özbudak, Hotamış Mahallesi ziyareti sonrası Oymalı ve Bulgurluk Mahallelerinde çiftçilerle buluştu. Büyük bir ilgi ile karşılaşan Özbudak, buralarda da çiftçiler ile sohbet ederek şikayetler ve çözümleri hakkında çiftçilere bilgiler aktararak, kendi yönetimleri döneminde Pancar üreticisinin hiçbir şekilde kaybetmeyeceğini ve kazanacağını kaydetti...

Editör: Haber Merkezi