Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü Saygı ve Özlemle Anıyoruz...

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete irtihalinin 84. Yıldönümü münasebetiyle anma programı düzenlendi. Atatürk Anıtı’na çelenklerin sunulmasıyla başlayan programda, 09:05’de iki dakikalık saygı duruşu ve akabinde İstiklal Marşı’nın söylenmesi ile birlikte bayraklar yarıya indirildi. 10 Kasım Atatürk’ü Anma Programına; Kaymakamımız Edip ÇAKICI, Belediye Başkan Vekili Melih Mahmut AYATA, Başsavcı Zeynel Abidin AKKİRAZ, kamu kurum ve kuruluşların yöneticileri, siyasi partilerimizin ilçe başkanları, şehit ve gazi derneklerimizin başkanları ve vatandaşlarımız katıldılar. 
 
Atatürk Anıtında yapılan çelenk sunma töreni sonrasında Ereğli Kültür Merkezinde İvriz Sosyal Bilimler Lisesi tarafından hazırlanan programda günün anlam ve önemini belirten konuşma İvriz Sosyal Bilimler Lisesi tarih öğretmeni İlkay KAL tarafından yapıldı. 
Atatürk’ü anma programı, Atatürk konulu sinevizyon gösterimi, Öğrenciler tarafından şiirlerin okunması ve İvriz Sosyal Bilimler Lisesi müzik öğretmeni Başaran DİLEK şefliğinde öğrencilerimizin solo ve koro halinde Mustafa Kemal ATATÜRK’ün sevdiği türkülerin seslendirilmesi ile son buldu. 
 
Büyük Önder Mustafa Kemal ATATÜRK’ün ebediyete irtihalinin 84. yıldönümü vesilesi ile Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ü ve milli mücadele kahramanlarını büyük bir saygı, özlem ve minnetle yâd ediyoruz...

KONYA’YA 128 MİLYONLUK İMZA KONYA’YA 128 MİLYONLUK İMZA


 

Editör: Haber Merkezi