Ereğli’de Kurban Bayramı’nda havalar nasıl olacak? Bayramda yağış var mı? Hava sıcaklıkları Ereğli’de kaç derece olacak?

Meteoroloji tarafından güncellenen hava tahmin raporuna göre Ereğli’de bayram havasının, bayramın birinci gününde az bulutlu ve açık olması bekleniyor ancak ikinci gün yağmur bekleniyor.

TOKİ EREĞLİDE ARSA SATACAK TOKİ EREĞLİDE ARSA SATACAK

Kurban Bayramı 9 Temmuz Cumartesi günü idrak edilecek. Peki bayramda havalar nasıl olacak?

Ereğli’de bayram havası;

BAYRAMIN BİRİNCİ GÜNÜ

Konya Ereğli’de Kurban Bayramı’nın birinci günü olan 9 Temmuz Cumartesi günü az bulutlu ve açık geçecek. Hava sıcaklığının günün en yüksek saatlerinde 34, en düşük saatlerinde ise 19 derece olması bekleniyor.

BAYRAMIN İKİNCİ GÜNÜ

Bayramın ikinci gününde hava sıcaklıkları 4 derece değer kaybedecek.

Bayramın ikinci gününde yer yer gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Bayramın ikinci günü olan 10 Temmuz Pazar günü parçalı bulutlu olacak. Günün en yüksek saatlerinde hava sıcaklıkları 30 derece, en düşük saatlerinde ise 17 derece olacak.

BAYRAMIN ÜÇÜNCÜ GÜNÜ

Bayramın üçüncü günü olan 11 Temmuz Pazartesi günü sıcaklıklar yeniden artışa geçecek ve günün en yüksek saatinde 32, en düşük saatinde ise 17 derece ölçülecek. Pazartesi günü yağış beklenmiyor.

BAYRAMIN DÖRDÜNCÜ GÜNÜ

Kurban Bayramı’nın son günü ve dördüncü günü olan 12 Temmuz Salı günü sıcaklıklar daha da artacak ve günün en yüksek saatinde 35 dereceye ulaşacak. Salı günü sıcaklıkların en düşük değerinin 17 derece olması bekleniyor.

Editör: Haber Merkezi