Başkan Oprukçu: “Sayın Cumhurbaşkanımız Türkiye’nin 13. Cumhurbaşkanı Olacak”

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu katıldığı bir sosyal medya platformunun canlı yayınında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

DESTEKLEYEN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM

Programın başında Belediye Hizmetlerine değinen Başkan Oprukçu: “Hizmet noktasında hemşerilerimizle birlikte bir fazla samimi çaba ve gayreti ortaya koyduk, yürüyoruz, arkamıza bakmadan yürüyoruz, aldırmadan yürüyoruz. Bir fazla hizmet etmek için çırpınıyorum sorun çözme noktasında da çok kararlıyımdır. Hiçbir şeyi ötelemem mümkünse hemen değilse en kısa zamanda çözmeye çalışırım. Önemli ölçüde de asfalt yaptığımı biliyorum yani 30 Milyon’u geçti şu ana kadar yaptığım hatta belki 40’a da varmıştır. Bu anlamda hemşerimiz Murat Kurum Bey’in bize hususi desteği var ondan sonra Partimizin, Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Bey’in, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Kalaycı Bey’in, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz Bey’in yani hepsinin desteğini görüyorum, desteğini alıyorum. Bu destekten dolayı da hepsine müteşekkirim. Talepler de yoğunlaşınca bunları karşılamak için de samimi bir çaba ve gayretin içerisindeyiz bu samimi çaba ve gayretin netice verdiğini de görüyorum yani Aziziye Zengen, Belkaya, Çayhan, Hortu gibi eski beldelerimize inanılmaz bir parke taşı, inanılmaz bir kumlama çalışması yaptık. Bu anlamda da yoğunlaştık devam ediyoruz” dedi.

PİR ÖMER VE HACI MÜTAHİR CUMHUR DİYOR PİR ÖMER VE HACI MÜTAHİR CUMHUR DİYOR

HÜSEYİN OPRUKÇU KENDİSİNE YAKIŞANI YAPTIĞINI SOMUT OLARAK ORTAYA KOYACAK

Yunus Emre Parkı ve Şehitler Parkı’nı Yunus Emre’yi ve şehitliği, şehitlerimizi içselleştirmiş sanatçılarla hizmete açacağını ifade eden Başkan Oprukçu: “Bugüne kadar çok sayıda başlattığım, yaptığım, bitirdiğim hizmet var, devam edenler var bunların hiçbirisinin temel atma törenini yapmadım. Hizmete aldıklarımın bile açılışlarına ilişkin olarak bir tören yapmadım yani şov yapmak isteyen birileri varsa yapsın benim şovla işim hiç olmadı. Ama bu sene inşallah seçim kazasız belasız ülkemizin hayrına milletimizin hayrına sonuçlandıktan sonra da Hüseyin Oprukçu kendisine yakışanı yaptığını, Ereğli’nin hayrına sonuçlar doğuracak mesafeler aldığını somut olarak gösterecek, ortaya koyacak, kamuoyunun bilgisine, ilgisine takdim edecek” ifadelerini kullandı

EREĞLİ’NİN İL OLACAĞINI BİLİYOR, İNANIYOR VE GÖRÜYORUM

Ereğli’nin İl olmasına yönelik de: “Milliyetçi Hareket Partisi, Cumhuriyetimizin 100. yılına 100 il vaadiyle seçim beyannamesinde hazırlamış bir siyasi parti 2018 yılındaki seçim beyannamemizde de partimizin beyannamesinde de bu taahhüt var, bu dönemdeki 14 Mayıs 2023 seçimlerinde de bu taahhüdümüz. Sayın Genel Başkanımız lafla geçiştirmez yazılı bir taahhüt anlamı taşır ve nihayetinde bizim bir ziyaretimizde de kendisi Ereğli’nin yani 3-5 tane İlçe saydıktan sonra bunların içinde Ereğli’de İl olacak Hüseyin Oprukçu dedi. Devlet Bahçeli Bey’in Sayın Cumhurbaşkanımızla birlikte Ereğli'yi vilayet yapacağını biliyorum, inanıyorum ve görüyorum” şeklinde konuştu.

BİZ BİRLİKTE EREĞLİ’NİN SAHİBİYİZ

Oprukçu: “Ereğli’nin sahipsiz olduğunu iddia ve ifade etmek abesle iştigal etmenin ta kendisi. Yani Belediye Başkanı bir taraftan amele gibi çalışıp hizmet ederken şehrine ve hemşerilerine bir taraftan da taleplere bağlı olarak gücünün yettiği, elinin uzandığı her yerde, nazının geçtiği her yerde hemşerilerimizin yarasının sarılması, sıkıntısının çözülmesi noktasında samimi bir gayretin sahibi. Bu anlamda Ereğli sahipsiz değil kesinlikle sahibi de var, hizmetkarı da var, hem de sevdalısıyla var. Ereğli’ye hizmetkarlık anlamında bir sahiplik aranıyorsa Belediye Başkanı var, Meclis üyeleri var, Siyasi Partilerimizin İlçe Başkanları, Yöneticileri var biz birlikte Ereğli’nin sahibiyiz” sözleriyle Ereğli’nin sahipsiz olduğu söylemlerine cevap verdi.

TÜRKİYE’NİN SAVUNMA SANAYİ VE ENERJİ’DE ALDIĞI MESAFE ÇOK ÖNEMLİ

Başkan Oprukçu yaklaşan seçimle ilgili olarak da: “Ereğli’miz doğru tercihi her zaman yapmıştır aklıselim sahibi insanların yaşadığı bir şehir Ereğli. Ereğli sağduyusu yüksek olan insanların yaşadığı bir şehir, Ereğli, Türkiye sevdalılarının şehri. Ereğlili bir defa vatanını çok sever, milletini, devletini çok sever. Dolayısıyla Ereğli bir ve beraber olarak Allah’ın izniyle farklı bir sonuçla bu seçimde Sayın Cumhurbaşkanımızı seçecek, Sayın Cumhurbaşkanımız Ereğli’den aldığı oy oranıyla da hatta biraz daha fazlasıyla Allah’ın izniyle Türkiye Cumhuriyeti’nin 13. Cumhurbaşkanı olacak. Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin özellikle Devlet Bahçeli Bey’le Sayın Cumhurbaşkanımızın Cumhur İttifakı çerçevesinde yol yürümeye başladıkları tablodan itibaren savunma sanayinde çağ atladığını görürsünüz. Savunma sanayinde aldığı mesafe çok önemli, bu bağımsızlığın olmazsa olmaz şartı. Enerji bağımsızlığının çok önemli olduğu gerçeğini de idrak etmek lazım. Türkiye’nin terör konusunda aldığı çok ciddi manada bir mesafe var, terörden temizlendikten sonra Gabar’da petrol bulduk, muhteşem bir rezerv Sayın Cumhurbaşkanımızın tespit ve değerlendirmesi bağlamında ifade edecek olursak 80.000 varil günlük petrol üreten bir Türkiye vardı sadece bu bölgeden günlük 100.000 varil petrol üreteceğiz günlük bu muhteşem bir şey ve şükürler olsun. Halkımızın, hemşerilerimizin Sayın Cumhurbaşkanımızı seçmesi lazım, Milliyetçi Hareket Partisi devletimizin ebedi varlığının inşasında, Anadolu’da ebedi varlığımızın muhafazası noktasında Milliyetçi Hareket Partisi hakikaten üstlendiği misyonu layıkıyla ifa eden yerine geçen getiren kudretli bir siyasi hareket olduğu somut olarak da görünüyor. Yani burada sevgili hemşerilerimizin Milliyetçi Hareket Partisi’ni güçlü bir şekilde Meclis’e taşımaları neticesinde de muhteşem bir gelişmenin temin ve tesis edilmesi sonucunu doğuracaktır ben buna inanıyorum” ifadelerini kullandı.

DEVLETİMİZ HER UNSURUYLA ORADAYDI

Kısa olarak deprem felaketine değinen Oprukçu: “Devletimiz üzerine düşeni yaptı. AK Partili, MHP’li Belediyelerin tamamı canhıraş bir şekilde yaraların sarılması çaba ve gayreti içerisinde olduğu kamuoyumuz tarafından da takdir edildi. Bir başka şey bakanlarımız hep oradaydı, devletimiz her unsuruyla oradaydı. İşte temeller atıldı, depreme dayanıklı konutlar yapılmaya başlandı bitenler teslim edilmeye başlandı. Biz de Ereğli Belediyesi olarak Hatay’a erkenden gittik, hatta ilk olarak ulaşan belediye olma onurunu da yaşadık. Hakikaten asrın felaketi ama devlet millet el ele verince bunun altında nasıl kalkıldığını gösterdik. Allah milletimizi bu ve benzeri felaketlerden korusun” şeklinde konuştu.

VİLAYET EREĞLİ’NİN BELEDİYE BAŞKANI OLARAK BİR DÖNEM GÖREV YAPMAYI ARZU EDİYORUM

Yeni dönemde aday olacak mısınız sorusuna açık yüreklilikle cevap veren Başkan Oprukçu: “Vilayet Ereğli’nin Belediye Başkanı olarak bir dönem görev yapmayı arzu ettiğimi bu manada kararlı, samimi bir çaba, gayret ve duruşun içinde olduğumu biliyorum. Tabi varım, yani herkes şerefle tamamlamakla mükellef olduğu bir ömre sahip Allah herkese şerefle tamamlamayı nasip etsin. Bana da şerefle ve hizmetle tamamlamayı lütfetsin. Evet, ömrümün sonuna kadar memleketim, milletim, devletim için mücadeleye devam edeceğim. Halkımıza, hemşerilerimize, milletimize hizmet etmeye devam edeceğim.  Şerefimize halel getirmeyeceğiz kararlıyız ve hizmet etme aşkımızı sonuna kadar da muhafaza edeceğiz” dedi.

Oprukçu: “Seçim günü akşamı müjdeli haberi Milliyetçi Hareket Partisi’nin milletvekili sayısını arttırarak Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne girdiğini Sayın Cumhurbaşkanımızın açık ara farkla Cumhurbaşkanı seçildiğini inşallah göreceğiz” ifadeleriyle sözlerini sonlandırdı.

Editör: Haber Merkezi