Cumhur İttifakının İlçe Başkanları Biraraya geldi.

Türkiye seçim sattına girerken Ramazan Bayramı sonrası hız kazanacak olan seçim çalışmaları öncesi Cumhur İttifakının  Ereğli İlçe Başkanlarının görüşmeleri seçim öncesi yoğun bir diyalog ve istişare halinde devam ediyor. 

Ak  Parti Ereğli İlçe Başkanı Zübeyir Dursun'un  ev sahipliğinde Ak Parti Ereğli İlçe Teşkilatında bir araya gelen MHP Ereğli İlçe Başkanı Av.Musa Yılmaz,Yeniden Refah Partisi Ereğli İlçe Başkan Vekili İbrahim Yağcı,Cumhur İttifakının Ereğli İlçe Başkanları olarak seçim öncesinde düzenledikleri bu  toplantıda,  Cumhurbaşkanlığı ve 28.dönem Milletvekilliği seçimlerinde  Ereğli özelinde nasıl bir yol izleyeceği noktasında görüş alışverişinde bulunarak fikir birliği oluşturdular. 

BAŞKAN AKPINAR ÇARŞAMBA GÜNLERİ HALK GÜNÜ BAŞKAN AKPINAR ÇARŞAMBA GÜNLERİ HALK GÜNÜ

Yapılan istişare toplantısında  Cumhur ittifakının Ereğli’de,Konya’da ve tüm Türkiye genelinde sandıktan açık ara birinci çıkacağından kimsenin şüphe duymaması gerektiğini vurgulayan Cumhur İttifakının İlçe Başkanları ; 
“ Bunun için gece gündüz demeden birlik ve beraberlik içinde kazasız belasız geçireceğimiz  bir seçim süreci sonunda 13.Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı ilk turda seçerek Yüce Meclisimizde büyük çoğunluğu elde edeceğiz. İnancımızla ve Aziz Milletimizin ferasetiyle Türkiye Yüzyılında hizmetlerin devamını hep birlikte göreceğiz “diyerek kararlılıklarını her platformda olduğu gibi yapılan bu toplantıda bir kez daha ortaya koydular. Rahatsızlığından dolayı toplantıya katılamayan Büyük Birlik Partisi Ereğli İlçe Başkanı Ali Demir’e geçmiş olsun dileklerini ilettiler.

Editör: Haber Merkezi