Başkan Oprukçu Basın Mensuplarıyla Bir Araya Geldi

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle Ereğli’deki basın mensupları ile bir araya geldi.

Düzenlenen programa Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu,Ak Parti Ereğli İlçe Başkanı Zübeyir Dursun,MHP İlçe Başkanı Musa Yılmaz ve basın mensupları katıldı.

Başkan Oprukçu: “Bu özel günde sizlerle bir arada olmanın mutluluğu içerisindeyim. Gerek yazılı gerekse görsel basının değerli temsilcileri olan sizlerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü tebrik ederim” dedi.

Ak Parti Ereğli İlçe Başkanı Zübeyir Dursun:'' Öncelikle gününüzü kutluyorum.Başkanıma teşekkür ederim bizi bir araya getirdi.Biz ne yapıyorsak Ereğli için yapıyoruz.Hem Büyükşehir Belediyesi olarak hem Ereğli Belediyesi olarak Ereğlimize hizmet ediyoruz.Bende bir basın olarak sizin sıkıntılarınızı biliyorum.Basın mensuplarına gerekli desteği vereceğiz''dedi.

MHP İlçe Başkanı Musa Yılmaz:''Sizlerin çalışan gazeteciler gününü kutluyorum.Sağlıklı huzurlu bir yaşan bir yıl geçirmenizi diliyorum.Belediye Başkanımıza da bizi sizlerle buluşturduğu için teşekkür ediyorum.Allah yolunuzu bahtınızı açık etsin.Doğru dürüst haber niteliği olan haberler yapmaya devam edin.Saygı ve sevgilerimi sunuyor Allaha emanet olun'' dedi.

Editör: Haber Merkezi