BELEDİYEDEN GENÇLERE ÜCRETSİZ BELEDİYEDEN GENÇLERE ÜCRETSİZ

GM EREĞLİ GENÇLİK VE SPOR KULÜBÜ SPORCUSU BİRİNCİLİK KÜRSÜSÜNDE

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu’nun, Muğla’da düzenlediği Türkiye Binicilik Şampiyonası’nda Ereğli’den Muhammet Koçak birinci oldu. 
Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Başkanı Birol Aydın ve Başkan Vekili Sadettin Akçi’nin yoğun gayretleri ile gerçekleşen şampiyonada, GM Ereğli Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu olan Muhammet Koçak, başarılı bir şekilde mücadele ederek birincilik kürsüsüne çıktı. 
GM Ereğli Gençlik ve Spor Müdürü olan, aynı zamanda kulüp başkanlığı yapan Cuma Ali Özince, makamında düzenlenen törende Muhammet Koçak’ı, ailesini ve Antrenör Leman Elmas’ı kutladı. Özince “Özel sporcularımız için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Muhammet bunun karşılığını vererek bizi gururlandırdı.” dedi. 
Muhammet Koçak’ın eğitim gördüğü Kâzım Demirel Sevgi Özel Eğitim İş Uygulama Okulu’nda da bir tören düzenlendi. Okul Müdürü Ömer Faruk Gümüş, başarılı öğrencisi Muhammet Koçak’ı çeşitli hediyeler vererek ödüllendirdi. Gümüş “Muhammet her zaman yüzümüzü güldüren, gayretli bir öğrencimiz. Onu ve bu başarıda emeği geçen herkesi kutluyorum.” dedi.
Muhammet Koçak’ın başarısında büyük pay sahibi olan Antrenör Leman Elmas duygularını şöyle dile getirdi. “Bu özel başarıdan dolayı çok mutluyuz. Sporcum Muhammet Koçak’ı tebrik ederim. Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Başkanı Birol Aydın’a, Başkan Vekili Sadettin Akçi’ye, kulübümüzün Başkanı ve GM Ereğli Gençlik ve Spor Müdürü Cuma Ali Özince’ye teşekkür ediyorum.” 
Ayrıca bu tür başarılarda ailenin destek ve katkılarının da çok önemli olduğuna dikkat çeken Leman Elmas “Her zaman bizim yanımızda olan Muhammet Koçak’ın annesi Asiye Koçak’a ve babası Murat Koçak’a şükranlarımı sunarım.” dedi.

Editör: Haber Merkezi