Ereğli’de ‘Yükseliş’ Vakti

BU SINIF TÜRKİYE BİR İLK BU SINIF TÜRKİYE BİR İLK

Ereğli’de eğitim öğretimde çıta yükseliyor. Eğitimde Türkiye’nin marka değerleri arasında yer alan Yükseliş Koleji Ereğli’de 18. Şubesi ile hizmet vermeye başladı.
Yükseliş Kolejinde düzenlenen programda konuşan Ereğli Yükseliş Koleji Başkanı Halil Ercan, “Bir şehrin gelişmesi ve kalkınmasında gençlerimizin eğitim kalitesi çok önemlidir. Biz de bu anlayışla eğitimde bir marka olan Yükseliş Kurumu çatısı altında olmak istedik” dedi.
Ercan, eğitimde 5 yıllık bir süreci tamamladıklarını ve isim hakkı olarak Yükseliş’i seçtiklerini belirttiği konuşmasında, hedeflerinin eğitimde kaliteyi artırmak olduğunu belirtti.
Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Mutlu Akpınar ise, Ereğlili olmaktan her zaman gurur duyduğunu ve Ereğli’yi asla unutmadığını belirttiği konuşmasında, “Ben hiçbir zaman memleketini inkar eden ekmeksizlerden olmadım. Ereğlili olmaktan her zaman gurur duydum. Bilinmelidir ki; en önemli ve değerli yatırım eğitimdir. Nuri Üysen ismi benim için çok değerlidir. Kendisinin Ereğli’de böyle bir yatırıma imza atması çok büyük önem arz ediyor. Yükseliş Kolejinin Ereğli’ye gelmesinde Halil Ercan ve tüm destekçilere teşekkür ediyorum. Biz bir aileyiz. Bir yaşam merkezi olmak istiyoruz. Binamızın fiziksel yapısı Türkiye'de örnek olarak gösterilen bir binadır. Yükselen Ereğli’yi daha yükseltmeye çalışacağız. Biz özel okul değil kolej olacağız” diye konuştu.
Yükseliş Koleji Onursal Başkanı Nuri Üysen ise, “Ereğli’ye 1990 yılında gelmiştim. Kenan Akpınar Belediye Başkanı idi. Kendisi gibi oğlunun da başkanlığını yakından takip ettim.
Yükseliş kolejinin eğitim anlayışını buraya getireceğiz. Özgüvenini geliştiren, soran soruşturan hakkını arayan gençlik yetiştirmek istiyoruz. Bizim misyonumuz budur. Eğitim ve sağlık ticaret olarak düşünülmez. Önce insan yetiştirmek bizim için önemlidir” dedi.
Yükseliş Kolejleri Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Dabağ ise konuşmasında, “Kolejimizin 18. Şubesini Ereğli’ye açıyoruz. Kurulduğu günden beri Atatürk çizgisi ve değerlerinden asla taviz vermeden yolumuzda yürüyoruz. Ereğli’ye hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.
Yükseliş Kolejinin programına Ereğlili iş adamı Mustafa Özşenol, Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mustafa Oymak ile veliler ve öğrenciler katıldı...

Editör: Haber Merkezi