BAŞKAN VE KAYMAKAM ŞANS GETİRDİ BAŞKAN VE KAYMAKAM ŞANS GETİRDİ

BİLAL YİĞİT İNŞAAT EREĞLİSPOR’DAN NET GALİBİYET!
Konya Süper Amatör Ligde mücadele eden BİLAL YİĞİT İNŞAAT EREĞLİSPOR, sezonun açılış maçında evinde karşılaştığı Karapınar Bld.Spor’u 3 – 0 yenerek lige net bir galibiyet ile başladı. 
BİLAL YİĞİT İNŞAAT EREĞLİSPOR, sezonun açılış maçında evinde Karapınar Bld.Spor ile karşı karşıya geldi. Ereğli Atatürk Stadyumu’nda oynanan maça takımlar ellerinde ‘Gazze’ye Yapılan Zulmü Kınıyoruz’ pankartı ile birlikte çıktılar. 
Gerçekleşen seremoni sonrası BİLAL YİĞİT İNŞAAT EREĞLİSPOR, isim sponsoru Ereğli’nin sevilen iş insanı Bilal Yiğit ve MHP Ereğli İlçe Başkanı Musa Yılmaz tarafından hakemler ve takım kaptanlarına çiçek takdim edilerek başarılar dilendi. 
Maçın başlama düdüğü ile birlikte sahaya üstünlüğünü koyan BİLAL YİĞİT İNŞAAT EREĞLİSPOR, maçın 36’ıncı dakikasında kornerden Buğra Öcalan’ın attığı gol ile soyunma odasına 1 – 0 üstünlük ile girdi. 
Maçın ikinci yarısında da üstünlüğünü sürdüren BİLAL YİĞİT İNŞAAT EREĞLİSPOR¸ maçın 59 ve 67’inci dakikalarında Buğra Öcalan’ın attığı goller ile sahadan 3 – 0 galip ayrılarak, sezonun açılış maçında 3 puanı hanesine yazdırdı. 
BİLAL YİĞİT İNŞAAT EREĞLİSPOR, ligin ikinci haftasında ise deplasmanda Paye Masterler Monivaspor ile karşı karşıya gelecek.

Editör: Haber Merkezi