Engelsiz Yarınlar Derneği’nden Tatile Gönderen Başkan Oprukçu’ya Teşekkür Ziyareti

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu geçtiğimiz günlerde Engelsiz Yarınlar Derneği’nin tatil programında otellerini ayarlayarak ulaşımlarını sağladı. Alanya’ya giden engelli bireyler ve aileleri tatilden duydukları memnuniyeti dile getirerek Dernek Başkanı Songül Vural ile birlikte Başkan Oprukçu’ya teşekkür ziyaretinde bulundular. 

“O KADAR DUA ALDINIZ Kİ BAŞKANIM TEŞEKKÜR EDERİZ”

Ziyaret esnasında duygularını ifade eden Engelsiz Yarınlar Derneği Başkanı Songül Vural: “Başkanım O kadar dua aldınız ki bu konuda emin olun, mükemmel tatil yaptılar. Bizim çocuklarımız o kadar mutlu oldu ki orada Alanya’ya her zaman gidemezlerdi, otel de çok güzel tam çocuklarımıza uygundu bu anlamda size gerçekten çok teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

“HER ZAMAN OLDUĞU GİBİ ENGELLİ KARDEŞLERİMİZİN VE AİLELERİNİN YANINDAYIZ”

ANKARADA ARABAŞI GECESİNDE BULUŞTULAR ANKARADA ARABAŞI GECESİNDE BULUŞTULAR

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Oprukçu: “Engelsiz Yarınlar Derneği Başkanı Sayın Songül Vural, özel bireylerimiz ve ailelerine geçtiğimiz günlerde dernekçe gittikleri tatildeki desteğimizden dolayı gerçekleştirdikleri nazik ziyaret için teşekkür ediyorum. Her zaman olduğu gibi engelli kardeşlerimizin ve ailelerinin yanındayız, bundan sonraki süreçte de olmaya devam edeceğiz. Ayrıca Allah izin verirse Korkut Ata Tesisleri(Taş Evler) tamamlandığında Engelsiz Yarınlar Derneğimize de bir yer vereceğimi belirtmek istiyorum” şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi