OKULUMDA KANPANYA VAR GERÇEKLEŞTİ OKULUMDA KANPANYA VAR GERÇEKLEŞTİ

Ereğli Özel Emine-Rasim Çalışkan Gündüz Bakımevi’nde Kayıtlar Başladı
Necmettin Erbakan Üniversitesi Geliştirme Vakfı (NEVA) tarafından Ereğli’de hayata geçirilen Ereğli Özel Emine-Rasim Çalışkan Gündüz Bakımevi, öğrenci kayıtlarına başladı.
Alanında uzman akademisyenlerin gözetim ve yönetiminde faaliyetlerini sürdürecek Gündüz Bakım Evi’nin sınırlı sayıdaki kontenjanları dolmadan başvuru yapmak isteyenlerin, başvurularını şahsen Ereğli Oğuz Ata Tesisleri içerisindeki binasına yapması gerekiyor.
3-6 yaş arası ön kayıt ile öğrenci kabulü yapan Ereğli Özel Emine-Rasim Çalışkan Gündüz Bakımevi’nde, 10-13 kişilik sınıflarda eğitim verilecek.
Masa, sandalye, dolap ve oyuncak gibi gereçlerin tamamen doğal malzemelerden yapıldığı bakımevinde hiçbir plastik eşya kullanılmamış, böylece çocukların zihinsel ve bedensel gelişimi desteklenirken sağlıklarının da korunması amaçlanmıştır. 
Montessori ve Waldorf yaklaşımlarının benimsendiği okul öncesi eğitim sisteminin uygulanacağı Ereğli Özel Emine-Rasim Çalışkan Gündüz Bakımevi’nde, Ereğli Eğitim Fakültesi bünyesinde hizmet veren Rehberlik ve Psikolojik Danışma Birimi ile iş birliği halinde, ilgili akademisyenler tarafından ihtiyaç dâhilinde psikolojik danışma hizmeti de verilebilecek. 
Ayrıca, Necmettin Erbakan Üniversitesi Ereğli Kampüsü’nde yer alan Ereğli Eğitim Fakültesi, Veteriner Fakültesi ve Ziraat Fakültesi ile iş birliği halinde, belirli zamanlarda çocuklar için atölyeler ve aileler için de seminerler düzenlenecektir..

Editör: Haber Merkezi