YAPTIKLARI  YOK,PROJELERİ YOK YAPTIKLARI YOK,PROJELERİ YOK

Çelik, "Projeleri Olmayanlar Sadece Saldırır"

Ereğli Ziraat Odası Başkanı Abdullah Çelik, seçim öncesi projelerin konuşulması gerekirken, çamur at izi kalsın gibi çağ dışı bir siyasetle vatandaşın kandırılamayacağını söyledi.

     Cumhur İttifakı adayı Hüseyin Oprukçu'nun Ereğli için bir şans olduğunu dile getiren Ereğli Ziraat Odası Başkanı Abdullah Çelik, "Halka hizmeti çürük çarık diyerek sadece eleştirenler, atıl durumdaki arazinin heba olmasını önleyerek belediyeye kazandırıp, milletin kursağına giden sebzelere çürük, çarık diye laf edeceğine keşke bir proje üreterek onlara hizmet edebilselerdi. Keşke eleştirenler bir şeyler üretip vatandaşa bir kilo verebilselerdi. Ancak projeleri olmayandan icraat bekleyemezsin, sadece eleştiri duyarsın" diye konuştu.
     Proje üretemeyenlerin çağ dışı bir tutumla sadece eleştiri yapmasının halk nezdinde bir karşılığı olmadığına işaret eden Çelik, "Bakın bir proje üretilir ve çalışma başlatılır. Her proje başarılı olacak diye bir şey yok, ama proje olmadan hizmet olmaz. Bakın, Akhüyük konusunu eleştiriyorlar. Devletin kurumu olan MTA sondajını yaptı, arzu edilen orandaki ısı elde edilmiş olsaydı bölgeye sağlayacağı katkıyı bir düşünün. Projesi ve hayalleri olmayanlar sadece eleştirir. Orası sağlık turizmine hizmet edebilir, keşke tarım alanlarımıza da sera anlamında katkı sağlayabilseydi, ancak unutulmaması gereken şey proje yapma ve hayata geçirmek için verilen mücadeledir, bunu Akhüyük’e giderek hizmet alacak insanlar zamanla takdir edecektir" dedi.
     Halkımızın neredeyse tamamının belediyeye kum ve kilitli taş için talepte bulunduğunu, onların bu isteğine cevap veren belediye başkanının ise eleştirilmesinin tek kelimeyle halkı dinlememek olduğunu belirten Oda Başkanı Abdullah Çelik, "Ereğli halkı talep ediyor, belediye bu talebe cevap veriyor. Bakın Cumhurbaşkanımız ne diyor, Cumhur İttifakı Belediye Başkan adaylarının verdiği her söz benim sözümdür, arkalarında ben ve Cumhur İttifakı vardır diyor. Bunun üzerine söz söyleyen, eleştirenler Türkiye gerçeğinin farkında değil demektir. Son yayınlanan TÜİK raporunu gördünüz, il olacak ilçeler içinde Ereğli'yi göstermesi sizce tesadüf mü, bence değil. Ereğli’nin il olması için çırpınan, Ereğli’nin gelişmesi için projeler üreten, üretilen projelere destek veren, Ereğli'nin geleceği için uğraş veren Cumhur İttifakının adayı Hüseyin Oprukçu'yu bütün bu gelişmeler ve açıklamalar doğrular nitelikte. Önümüzdeki dönem Ereğli il oluncaya kadar merkezi hükümet, Büyükşehir ve Ereğli Belediyesi Cumhur İttifakıyla çok önemli projeleri hayata geçirecektir, bunu da halkımız görecek. 

Editör: Emrah Çakıcı