Başkan ve Meclis Üyesi Listeleri YSK’na Verildi

Cumhur İttifakı Ereğli Belediye Başkan Adayı Hüseyin Oprukçu ve meclis üyeleri aday listeleri seçim kuruluna teslim edildi.

     Yüksek Seçim Kurulu’nun hem belediye başkan adayları hem de meclis üyeleri için belirlediği son başvuru tarihi 20 Şubat 17.00’de sona ererken Cumhur İttifakı Belediye meclis üyeleri listelerine de son şekilleri verildi.
     Cumhur İttifakının paydaşları olan AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Erol ve MHP İlçe Başkanı Musa Yılmaz’ın üzerinde mutabık kaldığı listeler, Ereğli Adliye Sarayı’nda bulunan İlçe Seçim Kuruluna Cumhur İttifakı Belediye Başkan adayı Hüseyin Oprukçu ile birlikte gidilerek teslim edildi.    
     Belediye Başkan Adayı Hüseyin Oprukçu, AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Erol ve MHP İlçe Başkanı Musa Yılmaz, listelerin geniş çaplı çalışmalar sonrasında istişare ile belirlendiğini ve karma bir liste oluşturulduğunu belirterek, seçimlerin hayırlı olması temennisinde bulundular. 
Cumhur İttifakının ilçe başkanları konuyla ilgili olarak yaptıkları açıklamada, “Bireysel anlamda yada birkaç kişinin kendi arasında vermiş olduğu bir karar değil bu. Bunun saha çalışmaları, il ve ilçe yönetim kurulu üyelerimizin genel kanaatlerinden sonra oluşan listeyi biz seçim kuruluna teslim ediyoruz. Elbette ki gönlümüz en ideal listelerin oluşması anlamında, bunun takdirini de kamuoyuna bırakıyoruz tekrardan listelerimizin Ereğli’mize hayırlı olmasını temenni ediyoruz” dediler
     Kesin listelerin kısa sürede kamuoyuyla paylaşılması bekleniyor.

PİR ÖMER VE HACI MÜTAHİR CUMHUR DİYOR PİR ÖMER VE HACI MÜTAHİR CUMHUR DİYOR

Editör: Emrah Çakıcı