Ereğli Belediyesi Çakmak Mahallesinde Kilitli Parke Yol Çalışması Gerçekleştirdi

Başkan bakkal vatandaşlarla buluştu Başkan bakkal vatandaşlarla buluştu

Ereğli Belediyesi, kent estetiği ve çevre düzenlemelerine katkı sağlayan kilitli parke çalışmalarına hızla devam ederek, hemşerilerine daha konforlu ve estetik bir şehir yaşamı sunmayı amaçlıyor. Üretken Belediyecilik anlayışıyla hizmetlerine devam eden Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu bir fazla hizmet noktasında Çakmak Mahallesi’nde de kilitli parke yol çalışmalarını tamamladı.

“HERKES İÇİN, HERKESE GÖRE BELEDİYE ANLAYIŞIMIZLA HEMŞERİLERİMİZİN İSTEK, TALEP VE ÖNERİLERİ DOĞRULTUSUNDA HİZMETLERİMİZE DEVAM EDECEĞİZ”

Yolların yapımına özen gösterdiklerini dile getiren Başkan Oprukçu; “Ereğli’mizde rekor üstüne rekor kırarak kilitli parke yol çalışmalarımızı gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Bu çerçevede Çakmak Mahallemizde de kilitli parke yol çalışmalarımızı tamamladık. Göreve geldiğimiz ilk günden bu yana hemşerilerimizin ayağına toz, çamur değirmeyeceğiz hedefimizi şehrimizin dört bir tarafında yaptığımız asfalt ve kilitli parke yol çalışmalarımızla ortaya koymanın gururunu yaşıyoruz. Hemşerilerimize modern ve konforlu yollar sunmak adına asfalt ve kilitli parke yol çalışmalarına önem veriyoruz. Bir fazla hizmet noktasında gerçekleştirdiğimiz hizmetlerle Ereğli’mizin sadece bu gününe değil yarınlarına daha yaşanabilir bir şehir bırakmak için canla başla çalışıyoruz. Bundan sonraki süreçte de herkes için, herkese göre Belediye anlayışımızla hemşerilerimizin istek, talep ve önerileri doğrultusunda hizmetlerimize devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Editör: Burak Reis Karcı