KAZANAN CUMHUR İTTİFAKI, KAZANAN EREĞLİ’MİZ  OLACAK
Değerli Hemşehrilerimiz, Milliyetçi-Ülkücü harekete gönül vermiş Partililerimiz, bilindiği üzere 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimlerinde partimizin yetkili organlarının çalışmaları ve Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyin takdir ve onayları ile Cumhur İttifakı Adayımız Sayın Hüseyin Oprukçu olarak belirlenmiştir. 

Bizler her zaman liderimizin izinde, partimizin emrinde olduk ve olmaya devam edecek Cumhur İttifakı Adayımız Ereğli Belediye Başkanı Sayın Hüseyin Oprukçu’yu destekleyeceğiz.

Öncelikle Belediye Başkanımız ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Sayın Hüseyin Oprukçu’yu tebrik ediyor, başarılar diliyorum. 

BAŞKAN EROLUN KONUŞMASI ALKIŞ ALDI BAŞKAN EROLUN KONUŞMASI ALKIŞ ALDI

Milliyetçi Hareket Partisinden A. Adaylığına kabul edilmemin şerefiyle ve heyecanıyla A. Adaylığı aşamasında desteklerini ifade eden partililerime, ülküdaşlarıma, arkadaşlarıma, akrabalarıma teşekkür ediyorum. 

Ömrümü Milliyetçi Hareket Partisi’nde yeni bir şeref madalyası olarak kabul ettiğim a. adaylığım için Bilge Liderimiz, Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli beyefendiye, Genel Başkan Yardımcımız büyüğümüz Sayın Mustafa Kalaycı beyefendiye, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Sadir Durmaz beyefendiye, Konya İl Başkanımız Sayın Remzi Karaarslan’a, Ülkü Ocakları Konya İl Başkanı Türker Türkoğlu’na, en büyük destekçim MHP Ereğli İlçe Başkanımız Av. Musa Yılmaz’a teşekkür ediyorum, mensubiyetiyle şeref duyduğum davama hizmet etmeye devam edeceğimi, mücadelemden yılmayacağımı değerli kamuoyuna bildiriyorum.

Herkesi Yüce Allah’a emanet ediyorum.

NE MUTLU TÜRK’ÜM DİYENE !

Editör: Haber Merkezi