Orhangazi Mahallesi 91203. Sokak üzerinde park halinde bulunan araç ve araç içerisinde bir şahısın yapılan kontrolünde araç içerisinde paspas üzerinde 1 adet ruhtsatsız pompalı tabir edilen av tüfeği ele geçirildi.

Tem Büro Amirliği ekiplerince bir ikamette yapılan aramada 1 adet ruhsatsız tabanca, 12 adet tabanca mermisi, 1 adet ruhsatsız av tüfeği, 9 adet uyuşturucu hap maddesi, 4 gr ağırlığında sentetik kannabinoid uyuşturucu maddesi, 12 gr ağırlığında kenevir tohumu bulundu.

Trafik Denetleme Büro Amirliği ekiplerimiz tarafından Ereğli Giriş kavşağında plakası olmayan motosiklet üzerinde yapılan kontrollerde, motosikletin çalıntı olduğu ve motosiklet sürücüsü Ü.A isimli şahısın hırsızlık suçundan aranma kaydının olduğu tespit edilmiş ve gerekli işlekleri yapıldı...

Perşembe pazarı içerisinde alışveriş yapan bir vatandaşımızın yanına bir erkek ve bir bayan şahsın gelerek değerinin 22.000 TL olduğunu kendisine 10.000 TL karşılığında külçe altın satmak istedikleri, 10.000 tl karşılığında külçe altını satın aldığı ve kuyumcuya giderken altının sahte olduğunu fark etmiş. Yapılan çalışmalar sonucunda şüpheli şahısların tespiti yapılmış ve yakalanmaları için Mersin İl Emniyet Müdürlüğüne bilgi verilmiştir. *Yanınıza veya kapınıza gelerek çeşitli bahanelerle piyasa değerinin çok altında mal satmak isteyen kişiler olduğunda 112 Acil Çağrı Merkezi ya da 155 Polis İmdat Hattını arayınız.*

▪️Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliğince sokak satıcılarına , kullanıcılarına, uyuşturucu nakleden ve ticaretini yapan şahıs ve gruplara yönelik yapılan çalışmalar neticesinde uyuşturucu madde satıldığı belirlenen bir ikamette yapılan aramada 53 adet satışa hazır halde paketlenmiş ayrıca 1 adet poşet içerisinde toplu halde olmak üzere toplam 1215 gr sentetik kannabinoid maddesi,8 adet uyuşturucu hap maddesi,uyuşturucu madde paketlemede kullanılan 150 adet şeffaf kilitli poşet,1 adet hassas terazi ve toplam 4450 TL para ele geçirilmiş, ikamette bulunan 4 şahıstan emniyetteki işlemlerinden sonra çıkarıldıkları mahkemece 2si tutuklanarak Ereğli Kapalı Cezaevine teslim edildi.

▪️Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliğince sokak satıcılarına , kullanıcılarına, uyuşturucu nakleden ve ticaretini yapan şahıs ve gruplara yönelik yapılan çalışmalar neticesinde ikametin bahçesine hint keneviri ektiği tespit edilen şahısın ikametinde yapılan aramada toplam 17 kök hint keneviri bitkisi ve 1 adet ruhsatı bulunmayan av tüfeği ele geçirilmiştir. Şahıs hakkında gerekli işlemler yapıldı.

hırsızlık olayı neticesinde Olay Yeri İnceleme ekiplerimizin ikamette yaptığı çalışmalarda 1 adet ruhsatı bulunmayan tek kırma tüfek ve 1 adet ruhsatı bulunmayan otomatik av tüfeği ele geçirildi

Mimar Sinan Mahallesi Şehit Hakan Kılıç Caddesi üzerinde görevlilerimizin kontrol amaçlı bir şahısın yanına yaklaştığı esnada şahıs kaçmaya başlamış ve yapılan kovalamaca neticesinde şahıs yakalanmış,şahısın üzerinde 1 Adet ruhsatı bulunmayan tabanca ele geçirilmiştir.

Batıelagözlü Mahallesi Şehit Ali Aksu Caddesi üzerinde bir apartmanda engelli bir vatandaşımızın balkon düşmek üzere olduğu bildirilmesi üzerine olay yerine giden ekip memurumuz binanın alt balkon korkuluklarından engelli vatandaşımızın bulunduğu balkona tırmanarak engelli vatandaşımızı kurtararak içeri almıştır.

Editör: TE Bilisim