İL SAĞLIK MÜDÜRÜ MEHMET KOÇ, EREĞLİ İÇİN MÜJDEYİ VERDİ

İl Sağlık Müdürü Ereğli'de İl Sağlık Müdürü Ereğli'de

Konya İl Sağlık Müdürü Mehmet Koç, Ereğli’yi sağlık alanında çok ilgilendiren anjiyo cihazı hakkında müjde vererek; “Uzun süredir uğraştığımız bizleri gururlandıran, heyecanlandıran ve Ereğli sağlığına çok önemli katkı sağlayacak olan Anjiyo cihazımız hastanemize geldi. Kurulumuna başlanıyor. Orada da çok önemli işler başaracağımıza inanıyorum” dedi. 
Konya İl Sağlık Müdürü Mehmet Koç, Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu ve ailesinin rahmetli anne ve babası adına yaptırdığı Aile Sağlığı Merkezi açılışında Ereğli sağlığını ilgilendiren konular hakkında önemli açıklamalar yaptı. 
Konuşmasına Başkan Oprukçu ve ailesine teşekkür ederek başlayan Koç; “Sağlık yatırımları noktasında Konya modelinin en iyi uygulandığı yer Ereğli demiştik. Bunu her gün açtığımız yeni bir eserler teyit ediyoruz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu Beyin sağlığa olan desteği sınırsız. Bu sınırsız desteğini bugün taçlandırdı. Ailesi adına rahmetli anne ve babasının isminin verildiği bu güzide tesisin açılışı gerçekleşecek. Kendisine ve ailesine çok teşekkür ediyorum” diye konuştu. 
“SAĞLIK ALANINDA YENİ MÜJDELER”
Ereğli sağlığı açısında bir çok müjde veren Koç, tüm Ereğlililerin merakla beklediği anjiyo cihazı hakkında da açıklamalarda bulundu. 
Koç sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Ereğli’miz her zaman en iyisine layık. İlçe Sağlık Müdürümüz ve Belediye Başkanımızla birlikte sağlık hizmetlerinin vatandaşın ayağına gitmesi adına, kolay ulaşılması adına güzel bir planlama yaptık. Eserlerimiz halka halka eklenmeye devam ediyor. Bugün açılışını gerçekleştirdiğimiz yerde 4’üncü Aile Sağlığı Merkezi olarak hizmete girecek. Bunun dışında 2 adet daha Aile Sağlığı Merkezimiz çok yakın zamanda hizmete girecek. Yine Sağlık Bakanlığımızın imkanlarıyla yaptırdığımız 8 hekimli Aile Sağlığı Merkezinin de inşaatı tamamlandı. Kabul ve ruhsat işlemleri devam ediyor. Bugün yine müjde verebilirim 2 Nolu Hacı Mütahir Sağlık Merkezimizi de yeniliyoruz. İhale işlemleri tamamlandı. Sözleşmeler imzalandı. İnşallah yakın zamanda inşaatına başlayacağız. Yine Ereğli’miz için 112 Acil Sağlık İstasyonları da çok önemli. Şu an 4 olan Acil Sağlık İstasyonları sayısını 7’ye çıkardık. Tabi burada sizinle bir müjdeyi daha paylaşmak istiyorum. Uzun süredir uğraştığımız bizleri gururlandıran, heyecanlandıran ve Ereğli sağlığına çok önemli katkı sağlayacak olan Anjiyo cihazımız hastanemize geldi. Kurulumuna başlanıyor. Orada da çok önemli işler başaracağımıza inanıyorum.”

Editör: Haber Merkezi