BAKAN BOLAT EREĞLİ'DE 3 MÜJDE VERDİ

Konya Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası tarafından Demireller düğün salonunda düzenlenen İş Dünyası ve Sektör Buluşması'na katılan Ticaret Bakanı Ömer Bolat, bölgede faaliyetlerini sürdüren iş insanlarımız ile bir araya geldi.

İş dünyasına hitap eden Ticaret Bakanı Ömer Bolat,  Bu vesile ile dün itibarıyla onaylanan Ereğli Organize Sanayi Bölgesi'nin genişleme projesiyle birlikte, bölgenin üretim kapasitesini ve istihdam olanaklarını önemli ölçüde artıracağımızı müjdelemekten büyük mutluluk duyuyorum. Bu proje, şehrimizin sanayi altyapısını güçlendirecek ve yerel ekonomiye ciddi bir katkı sağlayacaktır. 

Ek olarak Ereğli'ye kurulacak Gümrük Müdürlüğü ile bölgenin dış ticaret kapasitesini artıracak ve uluslararası ticaretin önündeki güçlükleri minimuma indireceğiz. Bu yeni yapılanma, şehrimizin ticaret hacminin genişlemesine ve iş insanlarımızın işlemlerini daha hızlı ve etkin bir şekilde gerçekleştirmelerine olanak tanıyacak.

Ayrıca esnafımıza sağladığımız destek miktarının limitini son üç hafta içerisinde 500 bin TL'den 750 bin TL'ye yükselttik. Bu artışla birlikte, esnafımızın işlerini büyütmeleri, yeniliklere ayak uydurmaları ve rekabet güçlerini artırmaları için daha fazla kaynağa erişim sağlamalarını hedefliyoruz. 

YAPTIKLARI  YOK,PROJELERİ YOK YAPTIKLARI YOK,PROJELERİ YOK

Ortak hedeflerimiz doğrultusunda geleceğe yönelik planlarımızı daha da güçlendirecek, Konya'mızın sahip olduğu zengin kültürel mirası ve ekonomik potansiyeli maksimum düzeyde değerlendirerek ulusal ve uluslararası arenada rekabet gücünü artıracağız, dedi. 

T.C. Ticaret Bakanlığı 
Ereğli - Konya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı

Editör: Emrah Çakıcı