Ereğli Belediyesi Her Haneye Ulaşsın Diye Biber Dağıtmaya Devam Ediyor

Ereğli Belediyesi tüm mahallelerde salçalık biber dağıtmaya devam ediyor. Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu Adabağ’da başlattığı Organik Tarım Projesi kapsamındaki çalışmalarının sonucunda elde ettiği organik ürünleri hemşerileriyle paylaşıyor. Bu kapsamda Yenibağlar, Yunuslu ve Cumhuriyet Mahallelerinde de salçalık biberlerin dağıtımları gerçekleştirildi.

“TÜM HEMŞERİLERİMİZ AFİYETLE TÜKETSİN İNŞALLAH”

Dağıtımlarla ilgili değerlendirmede bulunan Başkan Oprukçu: “Adabağ Bölgesi’nde ürettiğimiz salçalık biberlerimiz her mahalleye her eve ulaşsın diye çalışmaya ve dağıtmaya devam ediyoruz. Yenibağlar, Yunuslu ve Cumhuriyet Mahallelerimizde de hemşerilerimize salçalık biberlerimizi dağıttık. Mahallelerimizde salçalık biber dağıtımlarımıza devam edeceğiz. Bereketli olsun, tüm hemşerilerimiz afiyetle tüketsin inşallah” ifadelerini kullandı.

Yenibağlar Mahallesi Muhtarı Serkan Akyılan: “Buradan Belediye Başkanımız Hüseyin Oprukçu Bey’e canıgönülden teşekkür ederim. Vatandaşlarımıza biber verdikleri için çok sağ olun, teşekkürler” şeklinde konuştu. 

Yunuslu Mahallesi Muhtarı Zekeriya Yılmaz: “Belediye Başkanımız Hüseyin Oprukçu’nun bugün itibariyle dağıtmış olduğu biberler mahallemize geldi ve vatandaşlarımız aldı. Başkanımıza teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

EMEKLİLER DERNEĞİNE ÜYE OLDU EMEKLİLER DERNEĞİNE ÜYE OLDU

Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Murat Biter: “Sayın Hüseyin Oprukçu Başkanımızın Ereğli genelinde yapmış olduğu her haneye biber dağıtımından bizlerde faydalandık. Mahalle sakinlerim adına teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi