BAL Ligi’nin bu haftaki karşılaşmasında Ereğlispor’un kendi evinde yendiği rakip takım oyuncularından büyük terbiyesizlik.

BAL Ligi’nin güçlü isimlerinden Ereğlispor, bugün kendi sahasında Isparta 32 Emrespor takımını konuk etti.

Ev sahibi olan Ereğlispor’un 1-0’lık galibiyeti ile sonuçlanan maçın ardından rakip takım soyunma odasında adeta terör estirdi.

Maç öncesinde ve maç sonrasında kullanmaları için kendilerine tahsis edilen misafir takım soyunma odasında resmen terör estiren rakip takımın oyuncuları yenilgiyi hazmedemeyerek büyük bir terbiyesizliğe imza attılar.

Soyunma odasında bulunan tüm demirbaş eşyalarına zarar veren rakip oyuncular, kapıları, aynaları, çöp kovalarını, duş alanlarını tamamen kırarak kullanılamaz hale getirdiler.

Adeta terör estiren 32 Emrespor takımının oyuncuları, Ereğli’de çok sert bir dille eleştirildi.

Konuyu sosyal medya hesabına taşıyan Ereğlispor Kulüp Yönetimi, yaptığı açıklamasında; “Evimizde oynadığımız ve galibiyetimiz ile sonuçlanan maçın ardından Isparta 32 Emrespor takımı, misafir soyunma odasına zarar vererek, kapı, ayna, duş yerleri ve çöp kovalarını kırıp Ereğli'den ayrıldı. Yetkililerin bu konu ile alakalı olarak gerekli yaptırımı yapacağından hiçbir şüphemiz yoktur” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim