Ereğli'de yaşayan ve yaptığı yardımlarla gönülleri kazanan Saliha Düzen umreye gitmek için biriktirdiği parayı AHBAP Derneği vasıtasıyla depremzedelere bağışladı.

BELEDİYEDEN ÖĞRENCİLERE ÇORBA İKRAMI BELEDİYEDEN ÖĞRENCİLERE ÇORBA İKRAMI

AHBAP Derneği hesabına 3 bin Euro bağışta bulunan Saliha Düzen, asrın felaketi olarak adlandırılan Kahramanmaraş merkezli depremin açtığı yaraların en kısa sürede kapatılması için birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmek gerektiğini kaydetti.

Depremin üzerinden 10 gün geçmesine rağmen enkazda kalan vatandaşların kurtarılması için umutların hala devam ettiğini belirten Saliha Düzen, “Kaybettiğimiz 30 binin üzerinde insanımızın acısını yüreğimizde hissediyoruz. Depremde evlerini, işyerlerini kaybeden kardeşlerimizin yaralarını sarmak için devletimiz başta olmak üzere herkes seferber olmuşken bende umre için biriktirdiğim paramı depremzedelerimizin yaralarının sarılması için AHBAP Derneğine bağışladım. Bu zor günlerde birlik, beraberlik ve dayanışmanın en güzel örneğini ortaya koyan aziz Türk Milleti bu zor günleri de en kısa sürede atlatacaktır. Depremde kaybettiğimiz vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralı kurtularak tedavi görenlere acil şifalar, aziz Türk Milletine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Allah'ım bir daha böyle afetler yaşatmasın” ifadelerini kullandı.

Ereğli'nin hayırsever teyzesi Saliha Düzen daha öncede kız çocuklarının okumasına katkıda bulunmak üzere ÇYDD'ne dairesine bağışlamıştı.

Editör: Haber Merkezi