Kadrolu işçilerinde imzası atıldı

Ereğli Belediyesi memurlar ve KHK’lı işçilerden sonra Belediye’de çalışan kadrolu işçiler için de Türk-İş Sendikası’na bağlı Belediye-İş Sendikası ile ek protokol imzaladı. Mart ayından itibaren kadrolu işçilerin maaşlarına 500 TL ek ücret yansıtılacak.

- Bu haber 19 kez okundu.

Kadrolu işçilerinde imzası atıldı
banner15

Belediye-İş Sendikası Konya Şube Başkanı İbrahim Koral’ın katıldığı imza töreninde açıklama yapan Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu: “Zor günler geçirdiğimiz bu süreçte çalışanlarımızın ekonomik düzeylerini bir nebze de olsa düzeltmek ve refah düzeylerini artırmak amacıyla adım atmaya devam ediyoruz. Memurlarımız, KHK’lı işçilerimizin ardından bünyemizde çalışan kadrolu işçilerimiz için de Belediye-İş Sendikası ile ek protokol imzaladık. İşçilerimize hayırlı, uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner10