Başkan Hüseyin Oprukçu şu açıklamalara yer verdi.Belediyemiz Zabıta Müdürlüğü ekipleri afetin ilk gününden buyana özveri ile çalışıyor. ilçemize gelen depremzedelerin konaklama ,taşınma ve her türlü ihtyaçları için yardımlarını esirgemeyerek , yaralarımızı sarmaya devam ediyorlar.

Hemşerilerimiz tarafından depremzede vatandaşlara dağıtılmak üzere Belediye Kültür Merkezi’ne getirilen malzemeler gönüllü gençlerimiz ile dağıtımına aralıksız devam ediyoruz. Allah razı olsun hemşerilerimizden yoğun bir ilgi var, herkes gücünün yettiği ölçüde destek olmaya özen gösteriyor, teşekkür ediyorum. Özellikle kadın-erkek iç çamaşırı ve eşofman, kişisel temizlik ürünleri, mama, çocuk bezi, oyuncak, gıda ürünleri; çay, şeker, yağ vb. gibi ürünlere ihtiyaç çok fazla, yardım yapmak isteyen hemşerilerimizin bu gibi malzemeler getirmelerini rica ediyorum. El ele vererek, gönül birliği ile depremin yaralarını saracağız inşallah.

İFTİRALAR SEÇİM KAZANDIRMAZ İFTİRALAR SEÇİM KAZANDIRMAZ

Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğümüz bünyesindeki evde bakım ekiplerimiz hayırsever vatandaşlarımız tarafından depremzedelere verilen evleri temizledi.

Editör: Haber Merkezi