DİKKAT FIRTINA GELİYOR

Meteorolojiden yapılan son dakika uyarılarına göre Ereğli’de de etkili olması beklenen fırtına Konya ve ilçelerinde görülecek.

- Bu haber 26 kez okundu.

DİKKAT FIRTINA GELİYOR
banner15

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan uyarıya göre, rüzgarın, yarın Doğu Akdeniz'in Toroslar mevkisi, İç Anadolu'nun doğusu, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu Bölgesi’nde, çarşamba günü ise Doğu Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu Bölgesi ile Siirt çevrelerinde güney ve güneybatı (Lodos) yönlerinden kuvvetli ve zaman zaman kısa süreli fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor.

KONYA, NİĞDE VE KARAMAN’A UYARI

Meteoroloji 8. Bölge Müdürlüğü de, Niğde il geneli ile Konya’nın Halkapınar ve Ereğli, Karaman’ın Ayrancı ilçelerinde, 2 Haziran Salı günü 10-19 lokal saatleri arasında rüzgarın, güneyli yönlerden zaman zaman fırtına şeklinde eseceğini belirtti. 

Fırtınanın çarşamba akşam saatlerinde etkisini yitirmesi öngörülüyor.

Ulaşımda aksamalar, ağaç ve direk devrilmesi, çatı uçması gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner10