Gençlerimiz ve Çocuklarımız Spor yapsın,yüzme öğrensin diyerek önceki dönem temelini attıgımız ama bu döneme nasip olan Yarı Olimpik yüzme havuzu inşaatını yerinde inceledi.Ereğlide ilklerden bir tanesi olacak olan diyen Başkan Oprukçu yakın zamanda inşallah bitecek ve herkes buradan faydalanacak dedi.
Yüzme havuzu çalışmalarını inceledi
Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu Oğuz ata sosyal tesislerindeki Belediye yüzme havuzu çalışmalarını yerinde inceledi.
10 Mayıs 2022 Salı 08:10 - Bu haber 53 kez okundu.
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.