EMEKLİLER DERNEĞİNE ÜYE OLDU EMEKLİLER DERNEĞİNE ÜYE OLDU

Oprukçu: “Ali Talip Özdemir’in Eğitime Katkısının İşadamlarımıza Örnek Olacağına İnanıyoruz”

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, Necmettin Erbakan Üniversitesi Hüsnü Özdemir Sağlık Meslek Yüksekokulu binası için düzenlenen törende yaptığı konuşmada, Türkiye Cumhuriyetinin yeni yüzyılında dik duruşunu sürdüreceğini ifade etti.

Necmettin Erbakan Üniversitesi Hüsnü Özdemir Sağlık Meslek Yüksekokulu binası önünde düzenlenen programa katılan Hüseyin Oprukçu, Ali Talip Özdemir’in, hizmetleri ile önder olduğunu belirttiği konuşmasında, Özdemir’in, Ereğli’ye yükseköğrenim binası kazandırma konusunda da işadamlarına önder olacağına inandıklarını söyledi.

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, konuşmasında şunlara yer verdi:“Eski belediye başkanlarımızdan ve Çevre Bakanlarımızdan Ali Talip Özdemir’in, hizmetler noktasında önderlik ettiğini hatırlamamak mümkün değil. Özellikle Yunus Emre Parkı’na baktığımızda sayın Ali Talip Özdemir’i hatırlamamak mümkün değil. Ereğli’ye yaptırdığı yükseköğrenim binaları ile de Ali Talip Bey’in, Ereğlili işadamlarımıza örnek olacağına inanıyoruz, dedi. 

Konuşmasında, Cumhuriyet Bayramı’nı da kutlayan Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, “Bugün, Cumhuriyetimizin 99. Yaşını kutluyoruz. Türkiye Cumhuriyeti, ikini yüzyılında da dik duruşunu sürdürecek, dünya milletleri arasındaki onurlu ve şerefli yerini korumaya devam edecek. Cumhuriyet’in 100. Kuruluş yıldönümünde de vilayet Ereğli’de buluşmayı hep birlikte gerçekleştireceğiz” dedi.

Editör: Haber Merkezi