“EREĞLİ TÜRKAV’DA  DEVİR TESLİM”

Türkiye Kamu Çalışanları Kalkınma ve Dayanışma Vakfı (TÜRKAV) Ereğli İlçe Temsilciliği’nde devir teslim töreni gerçekleştirildi.

KONYA’YA 128 MİLYONLUK İMZA KONYA’YA 128 MİLYONLUK İMZA

TÜRKAV, ilçe temsilciliği görevini 2018 yılından beri sürdüren Sn. Bülent Kubat, MHP MYK Üyesi Doç.Dr. Özer Karakayacı’nın, TÜRKAV Şube Başkanı Sn. Süleyman Nur devir teslimiyle görevi Sn. Semih Özdem’e devretti. 

Devir teslime MHP İlçe Başkanı Av. Musa Yılmaz, Yönetim Kurulu Üyeleri, Ülkü Ocakları Başkanı Murat Gedik ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, Türkiye Kamu-Sen’e bağlı Ereğli İlçe ve İşyeri Temsilcileri hazır bulundu.

Gerçekleştirilen devir teslimiyle atamayı gerçekleştiren “TÜRKAV Konya Şube Başkanı Süleyman Nur; Türkiye Kamu Çalışanları Kalkınma ve Dayanışma Vakfı hareketimizin kamudaki gür sesidir. Bugün burada devir teslim için bir araya geldik. 2018 yılından beri görevini sürdüren Süleyman Kubat’a hizmetleri için teşekkür ediyorum. Bugün görevi tevdi edeceğimiz Semih Özdem başkanımıza hayırlı olsun diliyorum.
Yeni temsilci olarak atanan Semih Özdem; bayrağı bizi uygun gören Genel Başkanımız Sn. Ebubekir Korkmaz beyefendiye, Konya Şube Başkanımız Sn. Süleyman beyefendiye ve bugün bizi yalnız bırakmayan Ülkü arkadaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum. Var gücümüzle bayrağı bir değil bin adım öne taşıyacağız. Var gücümüzle Türkav için mücadele edeceğiz dedi.”

Editör: Haber Merkezi