17 MİLYON FİDE VE FİDAN DESTEĞİ 17 MİLYON FİDE VE FİDAN DESTEĞİ

Organik Tarım Alanında Kullanılacak Traktörler Geldi 
Ereğli Belediyesi tarafından Adabağ Mahallesinde geçtiğimiz yıl oluşturulan organik tarım alanında zirai çalışmalarda kullanılmak üzere 2 adet sıfır kilometre traktör belediyeye kazandırıldı. 
Ereğli Belediyesi, Adabağ Mahallesinde organik tarım faaliyeti yürütmek için geçtiğimiz yıl 2 bin 700 dönümlük alanı ıslah ederek tarıma kazandırmış ve geçtiğimiz ilkbahar ayında başlattığı zirai faaliyetlerinde yaz mevsiminde ilk hasatını yapmıştı. Ereğli Belediyesi; organik tarım alanında yürüteceği organik tarım faaliyetlerinde kullanılmak üzere 2 adet sıfır kilometre traktörü bünyesine kazandırdı. 
Tarım faaliyetlerinde kullanılacak olan traktörler belediye envanterine kaydedilirken, Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, yaptığı açıklamada, “Adabağ’da başlattığımız Organik Tarım Projesi’nde kullanılmak üzere Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın da desteğiyle Belediyemize kazandırdığımız traktörler Ereğli’mize hayırlı olsun. Desteklerinden ve katkılarından dolayı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız, hemşerimiz Sayın Murat Kurum'a teşekkür ederim” dedi...

Editör: Haber Merkezi