Necmettin Erbakan Üniversitesi rektörü Prof. Dr. Cem Zorlu, eski Çevre Bakanlarından ve Ereğli eski belediye başkanlarından Ali Talip Özdemir tarafından babası Hüsnü Özdemir adına yaptırılan Sağlık Meslek Yüksekokulu binasında düzenlenen törende yaptığı konuşmada, Ereğlili iş adamlarına çağrıda bulundu.

Konuşmasında, zenginliğin en büyüğünün gönül zenginliği olduğuna dikkat çeken Prof. Dr. Cem Zorlu, Ereğli’de ve Ereğli dışında olan iş adamlarına, fakülte binası kazandırma çağrısı yaptı.
konuşmasını şu şekilde sürdürdü: “Zenginlik başkadır. Ancak gönül zenginliği bambaşkadır. Ali Talip Özdemir, gerek belediye başkanlığı döneminde gerek bakanlığı döneminde Ereğli’ye önemli hizmetlerde bulunmuş bir isimdir. Aynı zamanda, görevinden sonra da Ereğli’yi unutmayan, gönlü zengin bir isim. Ereğli’mize kazandırdığı 2 adet meslek yüksekokulu ile Ereğli yükseköğreniminin büyümesine ciddi katkı sağlayan bir isim olarak hafızalarda kalacak.
Gerek Ereğli’de gerekse Türkiye’nin birçok şehrinde varlık durumu Ali Talip Özdemir’den daha fazla olan isimlerin olduğuna inanıyorum. Onları da, Ereğli’mize Ziraat Fakültesi binasını kazandırmaya davet ediyorum” dedi.

PİR ÖMER VE HACI MÜTAHİR CUMHUR DİYOR PİR ÖMER VE HACI MÜTAHİR CUMHUR DİYOR

Editör: Haber Merkezi