Gerçekleştirdiği çalışmalar ile rol model olan Ereğli Belediyesi üretken belediyecilik anlayışı ile çalışmalarını sürdürüyor. Adabağ’da uygulamaya koyduğu organik tarım projesinde hasat sürecini başlatan Ereğli Belediyesi elde ettiği ürünleri vatandaşlara ücretsiz dağıtıyor.

-DAĞITILAN ÜRÜNLER TADIMLIK

Vatandaşlara ücretsiz olarak dağıtılan ürünlerin tadımlık olduğunu kaydeden Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, “Biz hemşerilerimizin ağızları tatlansın diye elde ettiğimiz ürünleri halkımıza ikram ediyoruz. Bu projenin de amacı bu idi. ‘Birlikte üretelim birlikte tüketelim’ başlığı altında Ereğlili hemşerilerimizle birlikte toprakla buluşturduğumuz fidelerimizin meyvelerini almak bizleri ziyadesi ile mutlu etti. Beklentilerin çok üzerinde bir rekoltenin alınması bölgemiz topraklarının ne kadar verimli olduğunu bizlere bir kez daha gösterdi. Bu nedenledir ki, üretimin iyi yerlere getirilmesi yönetim olarak bizlerin en büyük hedefidir” dedi.

-VATANDAŞ MEMNUN

Ereğli Belediyesi tarafından dağıtılan ürünleri alan vatandaşlar, “Belediyemiz hem üretiyor hem de halka bedava dağıtıyor. Yapılan hizmeti çok güzel ve olumlu karşılıyoruz. Belediye Başkanımızın üretimden yana ortaya koyduğu anlayışı destekliyoruz. Kendisine ve ekibine teşekkür ediyoruz” diye konuştular.

YENİDEN REFAHTAN CUMHURA DESTEK YENİDEN REFAHTAN CUMHURA DESTEK

Editör: Haber Merkezi