CUMHURBAŞKANIYLA EL KALDIRDI CUMHURBAŞKANIYLA EL KALDIRDI

BETA TRAFO EREĞLİSPOR, SU DURAĞI’NA ACIMADI!
Beta Trafo Ereğlispor, ligin son haftasında evinde ağırladığı Su Durağı Gençlerbirliği’ni 3 – 1 mağlup ederek ligi 2’inci sırada bitirdi.
BAL Ligi 4’üncü Bölge 2’inci Grupta mücadele eden Beta Trafo Ereğlispor, ligin 18’inci haftasında evinde Su Durağı Gençlerbirliği ile karşı karşıya geldi. Ereğli Atatürk Stadyumu’nda oynanan son karşılaşmaya Ereğlispor taraftarlarından yoğun ilgi vardı. Maçı izlemeye Ak Parti Ereğli İlçe Başkanı Zübeyir Dursun, MHP Geçmiş Dönem Milletvekili Bilal Yiğit, İş insanları da geldi. 
Maça hızlı başlayan Beta Trafo Ereğlispor, sağlı sollu ataklarla Su Durağı kalesine yüklense de aradığı golü dakika 34’te Penaltı’dan Semih Atıl ile buldu. İlk yarı da başka gol olmadı ve maçın ilk yarısı Beta Trafo Ereğlispor’un 1 – 0’lık üstünlüğü ile sonuçlandı. 
Maçın ikinci yarısına da hızlı başlayan Beta Trafo Ereğlispor, dakika 48’te kornerden Ramazan Koç’un golüyle durumu 2 – 0’a getirdi. 
Maçtaki üstünlüğünü sürdüren Beta Trafo Ereğlispor, dakika 53’te Ramazan Koç’un kornerden attığı golle durumu 3 – 0’a getirdi. 
Ender gelişen Su Durağı Gençlerbirliği atağında golü bulan Su Durağı Gençlerbirliği maçta durumu 3 – 1’e getirse de Beta Trafo Ereğlispor maçtaki üstünlüğünü koruyarak sahadan 3 – 1 galip ayrıldı. 
Beta Trafo Ereğlispor bu sonuçla ligi 2’inci sırada bitirirken, aynı puanda olan Ç. Çumra Belediyespor ise play-out oynayacak.

Editör: Haber Merkezi