YARINLAR İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM YARINLAR İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM

Ereğli’de Yardım Seferberliği Hız Kesmiyor

Ereğli’de,  depremzede vatandaşlarımız için yardım seferberliği sürüyor. 
Ereğli’de Kaymakamlık ve Belediye öncülüğünde gönüllülerin katılımıyla sürdürülen yardım seferberliği son hızla devam ediyor. Ereğli Belediyesi ve Kaymakamlık iş birliğiyle Belediye Kültür merkezinde toplanan yardımlar deprem bölgesine gönderiliyor. Yardım çalışmalarına Ereğlili esnaflar da malzeme ve araç desteği sağlamayı sürdürüyor. İlçede yaşayan vatandaşlar, muhtarlıklara ulaşarak da yardımlarını iletebiliyor. 
Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, tüm Türkiye gibi Ereğli’nin de deprem bölgesi için tek yürek olduğunu ifade ederek, “Enkaz altında kalan afetzede vatandaşlarımız için hala umudumuzu koruyoruz. Önceliğimiz hala insanlarımızın bir an önce enkaz alanlarından sağ salim çıkarılmasıdır” dedi. 
Depremzede vatandaşlar için yardım toplamaya devam ettiklerini söyleyen Başkan Oprukçu, “Kötü haberi aldıktan sonra kısa sürede organize olduk. İlçemizde toplanan insani yardım malzemelerini toplanma merkezimizden el birliğiyle deprem bölgesine ulaştırmak için yoğun bir çalışma içerisindeyiz. Dayanışma içinde depremzede vatandaşlarımız için birlik olan halkımıza yürekten teşekkür ediyorum” dedi..

Editör: Haber Merkezi