Ereğli ve Halkapınar da tatil

Ereğli ve Halkapınar Kaymakamlığı okulları tatil etti

- Bu haber 37 kez okundu.

Ereğli ve Halkapınar da tatil
banner15

Ereğli'de Okullar Tatil Edildi...
İlçemizde yoğun kar yağışı, tipi ve buzlanma nedeniyle İlçe Hıfzıssıhha Kurulu kararı ile tüm eğitim kurumlarımızda 11.03.2022 Cuma günü, yüz yüze eğitime 1 (bir) gün ara verilmiş olup, uzaktan eğitim kararı alınmıştır. Ayrıca hamile ve engelli kamu personelinin  idari izinli sayılmasına karar verilmiştir.

Halkapınar'da yoğun  kar yağışı ve buzlanma nedeniyle  İlçemiz Hıfzıssıhha Kurulu kararı ile  tüm eğitim kurumlarımızda 11.03.2022 Cuma günü , yüz yüze eğitime ara verilmiş olup, uzaktan eğitim yapılacaktır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner10