CUMHURBAŞKANIYLA EL KALDIRDI CUMHURBAŞKANIYLA EL KALDIRDI

HAVVA ÖĞÜT KONSERİNİN TÜM GELİRİ EREĞLİSPOR’A!
Çamlıtepe Restoran tarafından 29 Haziran’da düzenlenecek olan Havva Öğüt konserinin tüm geliri Beta Trafo Ereğlispor’a bağışlanacak. 
Beta Trafo Ereğlispor, 2022-2023 sezonun hazırlıklarını sürdürürken bir taraftan da Kulüp Başkanı Bilgin Kamış, takıma gelir oluşturabilmek için mücadele ediyor. Bu sezon şampiyonluk parolası ile lige hazırlanan Beta Trafo Ereğlispor’a Çamlıtepe Restoran’dan büyük bir jest geldi. 
Havva Öğüt’ü 29 Haziran’da Ereğlililer ile buluşturacak olan Çamlıtepe Restoran, yapılacak olan konserin tüm gelirini Beta Trafo Ereğlispor Kulübüne bağışlayacak. 
Çamlıtepe Restoran sahipleri kardeşler Bülent ve Ümit Şimşek konuyla ilgili olarak yaptıkları açıklamada; “Şehrin takımı Ereğlispor’a destek olmak bizler için onur verici. Bizler şehrimizin takımının her zaman yanındayız. Düzenlenecek olan konserden elde edilecek tüm gelirleri de takıma bağışlıyoruz. Bu kapsamda tüm Ereğlilileri hem eğlenmeye hem de Ereğlispor’a destek olmaya davet ediyoruz” dedi. 
Beta Trafo Ereğlispor Kulüp Başkanı Bilgin Kamış da; “Yeni sezon çalışmaları kapsamında büyük bir özveri ile çalışmaya devam ediyoruz. Takımımıza gelir sağlayacak çalışmaları da yürütüyoruz. Çamlıtepe Restoran sahipleri Bülent ve Ümit Şimşek de bu noktada Ereğlispor’umuzun yanında oldular. 29 Haziran’da düzenlenecek olan Havva Öğüt konserinden elde edilecek gelir takımımıza bağışlanacak. Bu anlamda Bülent ve Ümit Şimşek’e teşekkür ediyorum. Tüm Ereğlilileri de konsere davet ediyorum” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi