BELEDİYE BORÇ LİSTESİ ASILDI BELEDİYE BORÇ LİSTESİ ASILDI

BETA TRAFO EREĞLİSPOR, RAHAT KAZANDI!
BAL Ligi 8’inci Grupta mücadele eden Beta Trafo Ereğlispor, ligin 6’ıncı haftasında evinde karşılaştığı Eskişehir Yunusemre Spor’u 2 – 0 yendi. 
BAL Ligi 8’inci Grupta mücadele eden Beta Trafo Ereğlipor, ligin 6’ıncı haftasında evinde Eskişehir Yunusemre Spor ile karşı karşıya geldi. Atatürk Stadyumu’nda oynanan müsabakaya Ereğlili taraftarlarda yoğun ilgi gösterirken Ereğlili şehidimiz Halit Yıldız da anıldı. 
“ŞEHİDİMİZ İÇİN PANKART AÇILDI VE SLOGANLAR ATILDI”
Ereğlili şehidimiz Halit Yıldız’ı unutmayan Beta Trafo Ereğlispor kulübü, maç öncesi seremonide Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu’nun hazırlattığı ‘Milletimizin Başı Sağolsun’ pankartı ile sahaya çıktı. Rakip takım oyuncularının da eşlik ettiği pankart taşımaya tribünlerden de ‘şehitler ölmez, vatan bölünmez’ ve ‘kahrolsun PKK’ sloganları ile eşlik edildi. Ardından şehidimiz için bir dakikalık saygı duruşu gerçekleştirildi.  
“EREĞLİSPOR İLK YARIDA ÜSTÜN” 
Maçın başlama düdüğünün ardından üstün bir oyun sahaya yansıtan Beta Trafo Ereğlispor, sağlı sollu ataklarla yüklendiği Yunusemre Spor kalesinde aradığı golü dakika 11’de Habib Uzun’un ayağından buldu. 
Maçın ilk yarısında üstün oyununu sürdüren Beta Trafo Ereğlispor, dakika 34’te Onur Öztürk’ün savunma arkasına sarkarak attığı gol ile maçta durumu 2 - 0 yaptı. 
Maçın ilk yarısı da bu golle sona erdi. 
Üstün oyununu ikinci yarıda da sürdüren Beta Trafo Ereğlispor, ikinci çeyreğin başlarında gol bulmaya çalışsa da golü bulamadı. 
Rakip takımın ender gelişen ataklarından bir tanesinde penaltı kazansa da kaleci Emircan’ı geçemedi. Penaltıyı kurtaran Emircan’a ise tribünlerden büyük destek geldi. 
Penaltı sonrası rakip takım kalesine yüklenen Beta Trafo Ereğlispor, aradığı üçüncü golü bulamadı ve maç Beta Trafo Ereğlispor’un 2 – 0 üstünlüğü ile sona erdi. 
Beta Trafo Ereğlispor bu sonuç ile puanını 10 yaparken, haftaya deplasmanda Meram Kara Kartalları ile karşı karşıya gelecek.

Editör: Haber Merkezi