Belediye sıcak asfalt sezonunu açtı

Sıcak Asfaltta Okul Çevresi’ne Haftasonu Mesaisi

Ereğli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri asfalt ihtiyacının tespitinin ve vatandaşların taleplerinin değerlendirilmesinin ardından Namık Kemal Mahallesi’nde bulunan Gazi İlköğretim Okulu çevresinde sıcak asfalt çalışmalarının startını verdi.

Öğrenci ve öğretmenleri rahatsız ederek, dersleri engellememek adına haftasonu okul çevresi sıcak asfaltla buluşturuldu.

BAŞKAN AKPINAR ÇARŞAMBA GÜNLERİ HALK GÜNÜ BAŞKAN AKPINAR ÇARŞAMBA GÜNLERİ HALK GÜNÜ

“ÖNCELİĞİMİZ HER ZAMAN ÇOCUKLARIMIZ”

Asfalt çalışması ile ilgili değerlendirmede bulunan Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu: “Yollarımızın düzenli olabilmesi, tozdan ve çamurdan arınması için asfalt ihtiyacımızın tespiti ve hemşerilerimizin talepleri doğrultusunda Namık Kemal Mahallemizde çalışmalara başladık. Çocuklarımızın okullarına ulaşmaları noktasında sıcak asfalt çalışmalarımızda öncelik verdiğimiz Gazi İlköğretim Okulu çevresinde mesai mefhumu gözetmeksizin çalışmamızı hafta sonu tamamladık. Çocuklarımız bizim için çok kıymetli, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın eğitimleri noktasında bize düşen kısımlarda elimizden geldiğince katkıda bulunmak bizim için hizmetin yanında ayrı bir mutluluk kaynağıdır. Bu nedenle önceliğimiz her zaman çocuklarımızdır. Göreve geldiğimiz günden bu yana rekorlar kırarak cadde ve sokaklarımızı sıcak asfaltla buluşturduk, bu yılda aynı azim ve kararlılıkla çalışmalarımıza devam edeceğiz” ifadelerini kullandı...

Editör: Haber Merkezi