Açılışa Kaymakam Edip Çakıcı,Ak Parti Milletvekili Halil Etyemez,Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, siyasi parti ilçe başkanları, STK temsilcileri, mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı.

Burada ilk konuşmayı Ticaret Borsası Başkanı Zekeriya Ünlü yaptı. Borsa olarak Ereğli’ye kazandırdıkları yatırımlardan bahseden Ünlü, hizmet için çalıştıklarının altını çizdi. Üyeleri sık sık ticari gezilere götürdüklerini kaydeden Ünlü, güzel hizmetler için ellerinden geleni yapmaya devam edeceklerini vurguladı.Şimdiye kadar Ruh sağlığı merkezi,1 ambulans kazandırdıklarını söyleyen ünlü yakın zamanda bir ilçemize yeni bir okul kazandırmak için düğmeye bastık dedi

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu söz aldı. Arsanın belediye tarafından verildiğine dikkat çekerek bugüne kadar yaklaşık 20 ayrı arsanın sağlık hizmetlerinde kullanılmak üzere tahsis edildiğini belirtti. Belediye çalışmalarına da değinen Oprukçu, Konya Büyükşehir Belediyesi ve Milletvekili Halil Etyemez’e desteklerinden ötürü teşekkür ediyorum diye konuştu.Hayırseverlerimizi bu noktada tebrik ediyorum diye Başkan Oprukçu Borsa Başkanımız ve yönetimini tebrik ediyorum dedi.

YARINLAR İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM YARINLAR İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM

Ak Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez ise, Ticaret Borsasının güzel hizmetler yaptığını belirterek tüm STK’lardan aynı çalışmaları bekliyoruz. Türkiye sağlık hizmetleri noktasında her geçen gün gelişen bir ülke sağlık yatırımlarına ciddi anlamda önem veriyoruz. Bundan böyle de Ereğli’de, Konya’da Türkiye’de hükümet olarak sağlık yatırımlarımız devam edecek dedi.

Ereğli Kaymakamı Edip Çakıcı konuştu. Bu hayrın yapılmasında kahramanlarımız var. Borsa başkanımız ve yönetimine ayrıca Sağlık Müdürümüz ve çalışanlarına teşekkür ediyorum. Bu yatırımlar hayırseverler tarafından yaptırılıyor ve devletimize herhangi bir yük getirmiyor. Ereğli’de sağlık yatırımları yarış haline geldi. Bu durum bizleri memnun etmektedir diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi