BİL KOLEJİ’NDEN ANLAMLI SERGİ!
Bil Koleji Eğitim Kurumu, Dekoratif El Sanatları Atölyesinde öğrencilerin yapmış olduğu el işi sanatlarını büyük bir sergi düzenleyerek açtı. Sergi Ereğlili vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. 
Bil Koleji Eğitim Kurumu, bünyesinde yer vermiş olduğu Dekoratif El Sanatları Atölyesi dersinde öğrenciler ile birlikte sanatsal çalışmalar gerçekleştiriyor. Öğrencilerin okulda Dekoratif El sanatları Atölyesi dersinde öğretmen Asuman Aktuğ ile bu zamana kadar gerçekleştirdiği sanatsal çalışmalar ise bugün 15 Temmuz Şehitler Parkı’nda sergilendi. 
Sergiye Ereğli Kaymakamı Edip Çakıcı, Siyasi Parti İlçe Başkanları, kurum amirleri, öğretmenler ve vatandaşlar katıldı. Serginin açılış kurdelesi Ereğli Protokol üyeleri tarafından kesilirken sergiyi gezen protokol üyeleri üretilen sanatsal çalışmalara ilgi ile yaklaşırken, sergide emeği geçen herkese teşekkür ettiler. 
Sergi vatandaşlar tarafından da yoğun ilgi ile karşılanırken, öğrenciler tarafından üretilen eserler vatandaşlar tarafından takdir topladı. 
Ereğli Bil Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Halil Ercan da sergi sonrası yaptığı açıklamada: “Ereğli Bil Koleji olarak ahşap atölyemize ait çocuklarımızın el becerileri ile yaptıkları eserleri Yunus Emre meydanında sergi açarak sergilediler. Sergimizin açılışına katılan bizleri onurlandıran Ereğli Kaymakamımız Sn. Edip Çakıcı Bey’e, Ak Parti İlçe Başkanı Sn. Zübeyir Dursun Bey’e, CHP İlçe Başkanı Sn. Veysel Gönülal Bey’e, MHP İlçe Başkanı Sn. Musa Yılmaz Bey’e, İYİ Parti İlçe Başkanı Sn. Amil Acar Bey’e ve sergimize katılan tüm veli ve hemşerilerimize çok teşekkür ediyorum” dedi...

TOKİ EREĞLİDE ARSA SATACAK TOKİ EREĞLİDE ARSA SATACAK

Editör: Haber Merkezi