Belkaya’da yabancılara satılan arsalar ile ilgili; CHP Ereğli İlçe Başkanı Nejat Türktaş, Ereğli’li İş İnsanı Halil Ercan, Belkaya Ereğli Belediye Meclis Üyeleri Mehmet Yaşa, Mahmut Altınkaya, Belkaya Muhtarı Mustafa Yardımcı, Belkaya Dernek Başkanı Turgut Sever, Muhtar Adayı Dursun Şen ve Eski Belkaya Dernek Başkanı İlyas Yağız tüm Belkayalılar için Ereğli Kaymakamına durumu anlatarak istişarede bulundular. Ne gibi olumsuzluklar doğuracağını, kendi gençlerimizin evi, arsası olmadığı ve bu satışların gerçek ihtiyaç sahiplerine satılması gerektiği, bir yabancının Belkayada 10’larca parsel üzerinde ihaleye girmesinin düşündürücü olduğu ve bu satışın itirazlarımıza istinaden durdurulması ya da iptal edilmesi yönünde görüşlerini ilettiler.

Ereğli Kaymakamımız; konun takipçisi olacağını, dile getirilen olumsuzluklarda haklı olduğumuzu ve bu konu çözüme kavuşması için elinden geleni yapağını söyledi.

BAŞKAN AKPINAR ÇARŞAMBA GÜNLERİ HALK GÜNÜ BAŞKAN AKPINAR ÇARŞAMBA GÜNLERİ HALK GÜNÜ

Belkaya adına Sayın Kaymakamımıza sonsuz teşekkür ediyoruz. 

Öte yandan; CHP Ereğli İlçe Başkanı Nejat Türktaş, Ereğli’li İş İnsanı Halil Ercan, Belkaya Ereğli Belediye Meclis Üyeleri Mehmet Yaşa, Mahmut Altınkaya, Belkaya Muhtarı Mustafa Yardımcı, Belkaya Dernek Başkanı Turgut Sever, Muhtar Adayı Dursun Şen ve Eski Belkaya Dernek Başkanı İlyas Yağız’a bu duyarlı davranış ve Belkaya için verdikleri çabalardan dolayı Belkaya Halkı adına çok teşekkür ediyoruz.

Kaymakamımızla görüşen grup konunun kaymakamlıkla görüşülüp bitmediğini, sonuna kadar takipçisi olmaya devam edecekler, sonuca ulaşması halinde bilgilendirme yapılacaktır.

Belkayaya sahip çıkan temsil grubunu oluşturan yukarıda isimleri yazılan kişilere ve gerçekten Belkaya için uğraşan herkese teşekkürler

kaynak:Belkaya arısama 

Editör: Haber Merkezi