Ramazan ayında, paylaşmanın feyziyle, yardımlaşma ve tahammülün ibadetiyle geçirdiğimiz bu ayda ruhumuz dingileşti, manevi huzurda kaynaştı.

EMEKLİLER DERNEĞİNE ÜYE OLDU EMEKLİLER DERNEĞİNE ÜYE OLDU

Ramazan ayı, toplumsal önemi her geçen gün biraz daha artan dostluk ve kardeşliğin, barış ve huzurun bir vesilesi oldu.

Temennim ve inancım odur ki, Ramazan ayı ve Ramazan bayramı milli birlik ve beraberliğimizi kamçılasın, küsler barışsın, kardeşlikler pekişsin, umutlar yeşersin, Ülkülerimiz devleşsin, dayanışmamız artsın, Türkiye Cumhuriyeti devleti ikinci yüzyılını Türk yüzyılı olarak yaşasın.

İnanıyorum ki, bu manevi iklim fersah fersah yükselecek, muhatap olduğumuz 6 Şubat depremindeki kaybettiğimiz canların acısı ve ilk kıblemiz, haklı davamız olan Kudüs’teki, Doğu Türkistan’daki zalimane ve insanlık dışı uygulamalar son bulacak Ramazan bayramıyla birlikte acılarımız biraz olsun hafifleyecektir.

Bu duygu, düşünce, dilek ve temennilerle, başta Şehit ve Gazilerimizi tükenmez saygı ve minnetle anıyor, eli öpülesi şehit analarımızın, Ereğlili hemşehrilerimizin, aziz milletimizin ve Türk-İslam aleminin mübarek Ramazan Bayramını en halisane niyetlerimle kutluyor, Ramazan bayramının başta İslam dünyasının ve mazlum milletlerin üzerindeki karanlık günleri dağıtmasını, insanlığı aydınlığa kavuşturmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.

Av.Musa YILMAZ- MHP Ereğli İlçe Başkanı

Editör: Haber Merkezi