PİR ÖMER VE HACI MÜTAHİR CUMHUR DİYOR PİR ÖMER VE HACI MÜTAHİR CUMHUR DİYOR

EREĞLİ’DE SICAK ASFALT SEFERBERLİĞİ 

Ereğli Belediyesi, havaların ısınması ile birlikte asfalt çalışmalarına hızlı başladı. Ereğli’nin dört bir yanında sıcak asfalt çalışmalarını, saat farkı gözetmeksizin sürdüren Ereğli Belediyesi, taşra mahallelerde de kilitli taş çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Ereğli Belediyesinin hedefi, 2022 yaz sezonunda Ereğli’de altyapısı tamamlanmış tüm sokak ve caddelerde asfalt çalışmalarını tamamlamak. 
Asfalt çalışmalarına geçtiğimiz ay Kazancı Mahallesinden başlatan Ereğli Belediyesi, çalışmalarını Cahı Mahallesi, Fatih Mahallesi, Mehmet Akif Mahallesi, Yenibağlar Mahallesi ile sürdürdü. Belediye ekipleri, öte yandan Hortu, Çayhan, Yeniköy ve Sarıca Mahallelerinde kilitli taş çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. 
Ereğli’de trafik akışının yoğun olduğu ana caddelere önem ve ağırlık vererek ara sokak ve caddelere doğru ilerleyen Ereğli Belediyesinin bu yaz sezonundaki hedefi, Ereğli’de ihtiyaç olan tüm cadde ve sokaklarda asfalt çalışmalarını tamamlamak. 
-“Başkan Oprukçu: Asfaltsız Nokta Bırakmayacağız”-
Mahalle sakinleri ve mahalle muhtarları tarafından da teşekkürle ve takdirle karşılanan asfalt çalışmalarını değerlendiren Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, pandemi nedeni ile yatırımların yavaşladığı durgun bir dönemden geçmek zorunda olduklarını ifade ettiği açıklamasında, 2022 yılının Ereğli için asfalt yılı olacağının altını çizdi. 
Ereğli ve çevresinin uzun süredir görülmeyen bir kış mevsimi yaşadığını ve bu kış şartlarının olumsuz etkilerini ortadan kaldırmak için yapılan uygulamaların, asfalt zeminlerde zorunlu hasara neden olduğuna da dile getiren başkan Oprukçu, “Hava şartlarının asfalt çalışmaları için elverişli olduğu ilk günden itibaren asfalt çalışmalarımıza başladık” dedi. 
-Merkez Mahalle ve Taşra Mahallelerde Yapılan Çalışmaları Değerlendirdi-
Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, havaların ısınması ile birlikte başlayan asfalt çalışmalarını da detaylandırdığı açıklamasında, “Asfalt çalışmalarımızı Kazancı Mahallemizden başlattık. Cahı Mahallesi, Fatih Mahallesi, Mehmet Akif Mahallesi ve Yenibağlar Mahallemiz ile devam ettirdiğimiz asfalt çalışmalarımızı saat farkı gözetmeksizin sürdürdük. Belediye ekiplerimiz, yeri geldiğinde gece saatlerinde dahi asfaltlama çalışması yaparak vatandaşlarımıza hizmetini tamamladı” dedi.. 
Merkezdeki sıcak asfalt çalışmalarının yanısıra, taşra mahallelerde de büyük bir yol yapım çalışması seferberliği başlattıklarının altını çizen Ereğli Belediye Başkanı Oprukçu; “Ekiplerimiz merkez mahallelerimizde olduğu kadar taşra mahallelerimizde de sahadalar. Yeniköy, Sarıca, Çayhan ve Hortu Mahallemizde tamamlanması gereken sokaklarımızda kilitli taş çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Hedefimiz, bu yıl içerisinde asfaltsız ve kilitli taşı olmayan cadde ve sokak bırakmamak”  dedi.

Editör: Haber Merkezi