YARINLAR İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM YARINLAR İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM

Ankara’da Ereğli Rüzgarı

Ereğli Belediyesi, Ankara'da düzenlenen Konya Günleri'nde yerini alarak stant kurdu. Ereğli’nin tanıtılmasında önemli rol oynayan stant kısa sürede ziyaretçiler tarafından yoğun ilgi gördü ve organizasyonda Ereğli rüzgarı estirdi. Stantta dağıtılan Ereğli’nin patentli ürünleri Beyaz Kiraz ve Siyah Havuç’un yanı sıra Gofret, Peynir ve Koyun Yoğurdu'nu tadanlar teşekkürlerini ileterek, ürünlerle ilgili memnuniyetlerini ifade ediyorlar.

“YOĞUN İLGİ VE ALAKA İÇİN TEŞEKKÜR ETTİLER”

Ereğli Belediyesi’nin standını Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Sayın Murat Kurum, Sağlık Bakanı Sayın Fahrettin Koca, Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanı Sayın Metin Kıratlı, Konya Valisi Sayın Vahdettin Özkan, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Sayın Leyla Şahin Usta, Ak Parti Konya İl Başkanı Sayın Hasan Angı, Ak Parti Konya Milletvekilleri Sayın Ahmet Sorgun ve Sayın Ziya Altınyıldız, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Uğur İbrahim Altay, Ankara’da yaşayan Ereğlililer ve çok sayıda Ankaralı vatandaş ziyaret etti.

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, 9-12 Haziran 2022 tarihleri arasında Başkent Millet Bahçesi’nde ziyarete açık olacak standa yeni ziyaretçilerini beklerken şimdiye kadar gösterilen yoğun ilgi ve alakadan dolayı da teşekkürlerini iletti. ..

Editör: Haber Merkezi