PİR ÖMER VE HACI MÜTAHİR CUMHUR DİYOR PİR ÖMER VE HACI MÜTAHİR CUMHUR DİYOR

Ak Parti Gençlik Kolları 1. Geleneksel Gençlik Şöleni Düzenledi
Ak Parti Ereğli Gençlik Kolları tarafından Toki Orta Okulu Spor Salonunda Gençlik Şöleni düzenledi.
1. Geleneksel Gençlik Şölenine; Ak Parti İlçe Başkanı Zübeyir Dursun,Kadın Kolları Başkanı Özlem Keçeci, Teşkilat mensupları ve üniversite öğrencileri katıldı.
Programın açılış konuşmasını yapan Ak Parti Ereğli Gençlik Kolları Başkanı Özal Korkmaz: ''Genç kardeşlerim. Bizler  bu bayrağın, bu milletin en önemlisi de Bu ülkenin ümitleriyiz .Ümidimiz diri olsun . Gönüllerde olmaya çaba sarfediyoruz . Adımlarımızı  ahlaka yönelik ,edebe  yönelik atıyoruz  . Edebli bir gençlik  için Manevi programlar yapıyoruz , ilmek ilmek işliyoruz. Çok koşuyoruz bundan zerre kadar bir yorgunluk hissetmiyoruz    . Ecdadın salmış olduğu sağlam köklere can suyu olmak için Tarihimize her alanda sahip çıkıyoruz . Z kuşağı değil Teknofest kuşağı olarak anılmaya , Marmaray,Kızılelma ve Togg gibi alnı ak projelerin mimarlığı için tüm  gücümüzle çabalıyoruz .
Duygularımız derin ,sözlerimiz samimi ,icraatlerimiz gerçek . Bizleri yalnız birakmayan her alanda desteğini esirgemeyen Başta Davamizin Lideri Cumhurbaşkanımız sn.Recep Tayyip Erdoğan'ın nezdinde tüm büyüklerimize ,dava arkadaşlarıma teşekkür ederim .Allah birlik ve beraberliğimizi daim eylesin inşallah .Bu düşüncelerle hepinizi saygı sevgi ver hürmetle selamlıyorum .Allah'a emanet olun'' dedi.
Ak Parti İlçe Başkanı Zübeyir Dursun :''AK Parti'nin bugünkü temsilcisi olduğu kadim davamızı yarınlara taşıyacak, büyütecek olan siz gençlerimizsiniz. Sizler bir siyasi partinin gençlik kollarının mensupları olmanın yanında 2023,2053 ve 2071 vizyonumuzu hayata geçirecek, yarının büyük ve güçlü Türkiye'sinin öncüleri, önderleri ve mirasçıları olacaksınız. 
Türkiye'de gençlere bizim kadar güvenen başka bir parti yoktur.Gençler size güvenen AK Parti, yarınların modern Türkiyesini gençler ile oluşturacak. 
Biz gençlerimizin enerjiisi ile buralara geldik. 
Sizler, bu milletin ve Türkiye'nin geleceğisiniz, umudusunuz. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan siz gençlerimize yapmış olduğu "İlk Evim Arsa" ve "İlk İş Yerim" projesi ile dün olduğu gibi bugünde gençlerin yanında olduğunu göstermiş oldu. Sayın Cumhurbaşkanımız Siz gençlerin geleceğini daha rahat kurabilmesi için gereken çabayı her zaman gösteriyor. Gençlerimize bu tür imkanı sağladığı için Cumhurbaşkanımıza teşekkür ederim.Bu duygu ve düşünceler ile 1. Geleneksel Gençlik Şölenini düzenleyen  İlçe Gençlik Kollarımız tebrik ederim.''dedi
Konuşmaların ardından gençler Aycan Öner ve Mert Polat'ın şarkıları ile doyasıya eğlendi.

Editör: Haber Merkezi