ALİ TALİP ÖZDEMİR ADAY OLDU ALİ TALİP ÖZDEMİR ADAY OLDU

EREĞLİ’DEN SİVAS’A MİTİNG ÇIKARMASI!
MHP Genel Merkezi tarafından Sivas’ta Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin katılımları ile 2023'e Doğru: Aday Belli, Karar Net mitingi düzenlendi. Mitinge Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu ve kurum amirleri dışında, MHP Ereğli İlçe Başkanı Musa Yılmaz da katıldı.
MHP Genel Merkezi tarafından Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin katılımı ile Sivas’ta ‘2023'e Doğru: Aday Belli, Karar Net’ mitingi düzenlendi. Düzenlenen mitinge Ereğli’den Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu ve kurum amirleri dışında, MHP Ereğli İlçe Başkanı Musa Yılmaz da katılarak, Sivas’a Ereğli çıkarması yaptılar.
Miting öncesi Başkan Oprukçu ve Yılmaz, birçok üst düzey partili ile görüşerek istişarede bulundu. Ereğli için yapılması gerekilenlerin de konuşulduğu miting öncesi görüşmelerde 2023 hedefleri doğrultusunda Ereğli ile alakalı konuların üzerinde de görüşmeler gerçekleştirildi.
Miting sonrası sosyal medya hesabından açıklama yapan Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu; “Partimiz tarafından Genel Başkanımız, liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin katılımlarıyla Sivas'ta düzenlenen ‘2023'e Doğru: Aday Belli, Karar Net’ mitingine katıldık. Çıktığımız bu kutlu yolda Genel Başkanımızın ve Cumhur İttifakı'nın her zaman yanında ve emrindeyiz” dedi...

Editör: Haber Merkezi