ESNAFLAR TERCİHİNİ DEĞİŞİMDEN YANA BELİRTİYOR 

Ereğli Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanlığı için aday olduğunu açıkladıktan sonra yoğun bir şekilde çalışmalara başlayan ve esnafları ziyaret ederek projelerini, planladığı çalışmaları anlatan Osman Dalkılıç, 26 Şubat tarihinde yapılacak olan oda seçimlerinde, esnafların tercihlerini değişimden yana kullanacağını söyledi. 
Ereğli merkez ve taşra mahallelerde tüm esnafları tek tek ziyaret eden ve varlığını hissettiremeyen esnaf odasını yeniden ayağa kaldıracaklarını ifade eden Dalkılıç, bu seçimlerde esnafın menfaatlerini ön planda tutacak bir yönetimle göreve geleceklerini de belirtti ve “Bakkallar Odası’nın mevcut yönetimi bugüne kadar esnafların hiçbir sorununa el atamamış. Özellikle pandemi sürecinde üye esnafının haklarını savunamayışı, esnafını yalnız bırakması, odanın pasif kaldığını gösteriyor” dedi. 
-Esnaflar Değişimden Yana. İlgi Beklediğimizden de Fazla-
Esnafları ziyaret eden ve oda yönetimine geldiklerinde, esnafların talepleri doğrultusunda çalışmalar yapacaklarının sözünü veren Dalkılıç, esnafların değişimden yana olduklarına vurgu yaparak “Esnaflarımız değişimden yana, yenilikten yana. Bugüne kadar yanlarında göremedikleri oda yönetimi yerine, kooperatifleşmenin gereğini yerine getiren, iyi gününde kötü gününde yanlarında yer alacakları bir oda yönetimi istiyorlar. Ziyaretlerimizde, bize gösterilen ilgi beklediğimizden çok daha iyi. 26 Şubat tarihinde yapılacak olan oda seçimlerini, esnafımızın destekleri ile kazanacağız” dedi.

Editör: Haber Merkezi