Çayhan Mahallesi’nin Yolları Asfaltla Buluşuyor

Ereğli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Ereğli’nin muhtelif mahallelerinde soğuk asfalt çalışmasını sürdürüyor. Bu kapsamda Çayhan Mahallesi’nde soğuk asfalt çalışması gerçekleştirildi. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu ekiplerinin özveri ve fedakarlıklarla asfalt çalışmalarına devam edeceklerini belirtti. 

“MAHALLEMİZE VE HEMŞERİLERİMİZE HAYIRLI OLSUN”

Ereğlili hemşerilerinin ihtiyaç duyduğu her alanda çalışmalarını sürdüreceklerini belirten Başkan Oprukçu: “Ara vermeden devam ettiğimiz yol bakım, onarım ve yenileme çalışmalarının bir ayağını da soğuk asfalt çalışması şeklinde gerçekleştiriyoruz. Ereğli Belediyesi olarak şehrimizi,  yapılan planlamalar doğrultusunda soğuk asfaltla buluşturup siz kıymetli hemşerilerimin ulaşım ağını konforlu hale getirmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Hemşerilerimin istek ve taleplerini yerine getirme noktasında bir fazla çalışmaya gayret göstererek Çayhan Mahallemizin yaklaşık 10 km’lik ölçüdeki yolunu, şimdiye kadar 20-30 yıldır asfalt çalışması yapılmayan yeri de soğuk asfaltla buluşturuyoruz. Mahallemize ve hemşerilerimize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

“BAŞKANIMA VE BÜTÜN ÇALIŞANLARINA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Çayhan Mahalle Muhtarı Ömer Altınsoy: “Başta Sayın Hüseyin Oprukçu Başkanımıza ve ekibine sonsuz teşekkürlerimi iletirim. Çayhan Mahallemizde soğuk asfalt çalışmasını gerçekleştirdiler. Başkanımız her vatandaşı memnun edeceğini belirtti. Allah razı olsun başkanımızdan bir dediğimizi iki etmiyor. Geçen yılda kilitli parke taşı isteğimizi yapmıştı. Taştepe yolu, Çakşak yolu, Mustafaoğullar yolu, Çayırlık yolu böyle parça olan yollarımızı soğuk asfaltla buluşturdu. Başkanıma ve bütün çalışanlarına çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

“20-30 YILDIR ASFALT DÖKÜLMÜYORDU, BAŞKANIMIZDAN ALLAH RAZI OLSUN”

TOKİ EREĞLİDE ARSA SATACAK TOKİ EREĞLİDE ARSA SATACAK

Mahalle Sakini Yener Taştepe: “Çayhan Mahallesi Taştepe Küme Evlerinden konuşuyorum. Başkanımız Hüseyin Oprukçu’ya teşekkür ederim. Burası yaklaşık 20-30 yıllık, ben bildim bileli daha yeni bir asfalt dökülüyor. Başkanımızdan Allah razı olsun teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi